Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ας σημειώσουμε αυτή τη μέρα 11/11/12… Ο Σαμαράς επιμένει ότι αυτές οι θυσίες θα είναι οι τελευταίες!


Με τρεις διαβεβαιώσεις προς τους πολίτες ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού.
Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι θυσίες που απαιτούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, θα είναι οι τελευταίες θυσίες. Δεσμεύτηκε ότι οι αδικίες που όλοι αναγνωρίζουν πως υπάρχουν θα αρχίσουν να αμβλύνονται και να επανορθώνονται αμέσως μόλις αρχίσουν να αποδίδουν τα μέτρα και η προσπάθεια και τρίτον διαβεβαίωσε πως τα χρήματα της δόσης θα έρθουν έγκαιρα και στο ακέραιο.
Παράλληλα ο κ. Σαμαράς επιτέθη στο ΣΥΡΙΖΑ και στον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως στην ομιλία του δεν είπε τίποτε ούτε για τους πολίτες, ούτε για την οικονομική ανάπτυξη. «Δεν είστε το αύριο κύριε Τσίπρα,,δεν είστε ούτε το σήμερα, ούτε το χτες. Είστε τα υπολείμματα των συντεχνιών», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θα σας μείνει ο καημός, διότι συνισταμένη δεν θα αποκτήσετε ποτέ…»
Όλοι γνωρίζουμε ότι η φράση “τελευταίες θυσίες”, έχει ακουστεί πάρα πολλές φορές και θα ήταν ψέμα να πούμε ότι ο ίδιος ο Α. Σαμαράς πιστεύει ότι θα είναι οι τελευταίες. Προφανώς είναι ένας τρόπος καθησυχασμού. Όλοι όμως αναρωτιόμαστε πότε και πως θα τελειώσει όλο αυτό το σκηνικό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΙΣ 12/12/12 ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ