Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ: ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΤΗΣ Β΄ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ 35 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ;;;

 
Χρήσεις γης Β' Ζώνης Δελφικού Τοπίου
 
    Σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι μοναδικά παράξενο, το οποίο όμως, συνηθίζεται σε αγωνιούσες διπλωματικές αποστολές, όταν το ζητούμενο είναι η δημιουργία ''θολούρας'' και κατεπειγόντως  ''η πίστωση'', ή ''η πίεση''  του προσδοκώμενου χρόνου, για την καλή έκβαση μιας ρευστής και μη ελεγχόμενης 100% κατάστασης.  Αυτό λοιπόν συμπεραίνεται από την ανάγνωση της σημερινής (!) δημοσιοποίησης της εισηγήσεως του υπ' αρ. 2 θέματος του μόλις αυριανού (28-11-2012) Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών. 

Και εξηγούμαστε :
  Σε ένα μακροσκελέστατο κείμενο, περιγράφονται οι προτάσεις- απόψεις του περιβάλλοντος του κου Δημάρχου, για το πώς θα επιθυμούσαν τις χρήσεις γης εντός της Β' Ζώνης του Δελφικού Τοπίου και πιο συγκεκριμένα για τις γειτνιάσεις του με την Άμφισσα, την Ιτέα, τους Δελφούς και το Χρισσό.  Εδώ οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η εν λόγω εισήγηση έγινε γνωστή, μόλις σήμερα το πρωί (μέχρι εχθές το βράδυ, δεν είχε αναρτηθεί μαζί με τις υπόλοιπες εισηγήσεις στο διαδίκτυο) και ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει μέχρι αύριο το μεσημέρι να την έχουν μελετήσει, να έχουν καταλάβει το αντικείμενο και την βαρύτητά του, να μορφώσουν άποψη, ούτως ώστε να είναι σε θέση να αναλάβουν την ευθύνη με την ψήφο τους, για την αλλαγή  στις χρήσεις γης της Β' Ζώνης.  Να ξέρουν συνειδητά δηλαδή, ότι για πολλά από τα επόμενα χρόνια, η οικιστική και οικονομική τροποποίηση, μέσα στο περιβάλλον του Δελφικού Τοπίου, θα είναι αποτέλεσμα και της δικής τους ψήφου.
  Τώρα, το ότι το κείμενο, δεν συνοδευόταν από τους σχετικούς χάρτες με τις προτεινόμενες περιοχές, αυτό θα οφείλεται μάλλον σε αμέλεια και όχι σε εσκεμμένη ενέργεια.
 
   Πριν από μερικές ημέρες, είχαν κληθεί οι Τοπικοί Σύμβουλοι των 4 εμπλεκομένων πόλεων στο γραφείο του κου Δημάρχου, προκειμένου να ''ενημερωθούν'', για τις υιοθετημένες από αυτόν προτάσεις  περί του θέματος. Κάποιοι από αυτούς όμως, ή ξερόβηξαν ή σιγοψέλισαν κάτι, με αποτέλεσμα να προταθεί, να περάσουν το θέμα, πρώτα από τα Τοπικά Συμβούλια και μετά να φτάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι αυτό το οποίο λέγεται ''λαϊκή συναίνεση'', μέσω δημοκρατικών διαδικασιών. Στην Δ.Ε. Ιτέας δε, το μεν Τοπικό Τριταίας (1μέλος) δεν γνωρίζουμε άν γνωμοδότησε για το Δελφικό Τοπίο, το δε της Κίρρας (3μέλη) ατύχησε στην προσπάθειά του να το συζητήσει, ενώ γνωρίζουμε ότι το αντίστοιχο της Ιτέας δεν ασχολήθηκε καν.  Και πλέον το θέμα θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο αύριο.
 
  Δεν θα σχολιάσουμε τα γραφόμενα στην εισήγηση. Δεν έχει νόημα άλλωστε.
Θα σταθούμε όμως σε 2 (δύο) σημεία, τα οποία ισχυροποιούν το πνεύμα της εισαγωγής μας :
 
1. Όταν τον Ιανουάριο 2012 είχε πραγματοποιηθεί εκείνη η αλήστου μνήμης συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού (έργον... Παπαθανάση) για το θέμα των Ζωνών του Δελφικού Τοπίου, ο κος Φουσέκης συμπλήρωσε την πρόταση της κας Λαίνη περί αθλητικών και ...άλλων εγκαταστάσεων στους Γαλλικούς Μώλους με την έκφραση: ''...και ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη''. (είναι καταγεγραμμένο). Προφανώς μιας και δεν τελεσφόρησε και η περίφημη συμφωνία S&B- Δελφοί Δίστομο, πιθανόν να μην μας ...ενδιαφέρει πλέον η χρήση των μώλων. Έτσι προτείνεται για αυτήν την περιοχή, η ανάπτυξη και η εγκατάσταση αθλητικών κέντρων, κέντρων αναψυχής μέχρι και εγκατάσταση μονάδων επιστημονικής έρευνας, ειδικά του Κορινθιακού Κόλπου. Τέτοια πράγματα! Απέναντι από την σκάλα φόρτωσης!
 
2. Περιγράφεται στην εισήγηση μία μεγάλη έκταση (ΠΕΠΔ ΗΤ, -ΗΤ 1) βορειοδυτικά της Ιτέας, ώς προτεινόμενη για ήπιας μορφής οικιστική και τουριστική ανάπτυξη,  με εγκαταστάσεις αθλητικές, τουριστικές κ.λ.π. 
            Μιλάμε για την περιοχή βόρεια των Γαλλικών Μώλων, εκεί στην χαράδρα, πάνω από τις  2-3 ήδη εγκατεστημένες βιοτεχνίες στο βαλτάκι και με το Λαρνάκι σε απόσταση..πτυέλου!
 
   Σαν επίλογο, θα χαρακτηρίζαμε το εγχείρημα της υποτιθέμενης αλλαγής χρήσεων γης στην Β' Ζώνη του Δ.Τ. ως μία επιστημονικά και με χειρουργική λεπτότητα απόπειρα δημιουργίας ασάφειας, αποπροσανατολισμού και αοριστολογίας, με δυνατότητα μελλοντικών ερμηνειών από τους πάσης φύσεως ενδιαφερομένους.
 
  Το λυπηρόν είναι ότι σε αυτήν την ''περιπέτεια'' του Δ.Τ. όπου ''ανακατεύονται'' αρχαιολογία και χωροταξισμός, εμπλέκουν ακούσα και την προϊσταμένη της Ι' ΕΠΚΑ Δελφών, της οποίας το υπηρεσιακό ενδιαφέρον για το Δ.Τ. είναι γνωστό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, έχουν εξαιρεθεί από την υποτιθέμενη διαβούλευση.
  Και όλα αυτά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο Χωροταξικός σχεδιασμός της Ιτέας και μερικές ημέρες πριν από την συγκέντρωση την οποία οργάνωσαν από κοινού 6  (έξι) Σύλλογοι της περιοχής μας για ενημέρωση στο συγκεκριμένο θέμα.  Σαν κάποιος/κάποιοι να βιάζονται.
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΒΙΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΗΓΗΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέτε, αλλά ξυπνείστε λίγο και τον Σάλωνα. Εκεί δεν έχουν πάρει είδηση ότι επιτρέπει πλέον ο Φουσέκης τις εξωρύξεις επιφανείας με μιά απλή έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου!!!!! Όλα για την πατρίδα, τα πάντα για την κονόμα... λάθος, για την Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Κι εσάς τί σας πειράζει που σας καπελώνει; Αντε να το πάρουν είδηση 200-300 άνθρωποι. Οι ψηφοφόροι όμως είναι πολλοί περισότεροι και είναι άσχετοι με εσάς. Θα αλλάξει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ. Ο ΣΑΝΟΥΔΟΣ ΕΚΛΕΓΕ ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΕΚΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΤΗΝΕΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΜΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ). ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΗΣ είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ

γραφιάς είπε...

Καρτερία βάλε και το κείμενο το ίδιο πέρα από τα σχόλια σου επί αυτού.
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να διαβάσει την εισήγηση την ίδια εδώ είναι:

http://www.amfissa.gov.gr/files/999/eisigiseis%2018ou%20ds%20v.1%20%2028%2011%202012%20(2).doc

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΑ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΤΗΣ ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ! ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ! ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ! ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ κ.λ.π. ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ κ.λ.π. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ! ΚΗΠΟΥΣ ΒΕΡΣΑΛΙΩΝ ! ΠΙΣΣΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΝΕΡΟ ! ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΛΕΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ 4η5 ΣΠΙΤΙΑ ! ΤΙ ΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΜΑ ΒΡΕΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΛΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΣΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΗΣ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Η ΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Η ΑΜΦΙΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΤΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ. ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΣΥ ΡΕ ΣΚΕΡΒΕΛΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΙΑ; ΨΑΞΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1960 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΕΣ. ΜΗΝ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΜΜΙΩΤΙΣΑ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΣΗ. ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΠΑΟΥΕΡ ΠΟΙΝΤ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.