Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ε. Παναρίτη, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Θα μπορούσαμε να μην είχαμε μπει στο Μνημόνιο"


Η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε: "Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε από μόνοι μας να είχαμε βρει την λύση και θα μπορούσαμε να μην είχαμε μπει στον μηχανισμό στήριξης".
Φανήκαμε πάρα πολύ ισχνοί στο να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας. Αφήσαμε τους Γερμανούς να μιλάνε για εμάς...", δήλωσε η Οικονομολόγος και πρώην Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Παναρίτη, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.
Το χρέος να μηδενιστεί. Η Ελλάδα για να μπορέσει να πάει στην ανάπτυξη πρέπει να έχει 60% χρέος του ΑΕΠ της. Εμείς τώρα και με το IMS που θα το κουρέψουμε, θα πάμε στο 120%. Άρα λοιπόν θεωρώ ότι πρέπει να το μειώσουμε στο 0% και τα χρήματα που θα μας έρχονται να πηγαίνουν για διαρθρωτικές αλλαγές και να μπαίνουν στην αγορά.
Θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει και για την υπόλοιπη Ευρώπη ένα κούρεμα στο χρέος και των υπόλοιπων 16 χωρών, το οποίο θα γίνει, θα το δείτε και θα με θυμηθείτε... Θα καταλήξουν σε αυτό, αλλά φοβάμαι ότι όταν θα καταλήξουν οι Ευρωπαίοι σε αυτό θα είναι πάρα πολύ αργά.

 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΟΜΩΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ..ELENA.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΚΗ ΘΥΕΛΑ ΠΟΥ
ΔΕΝ Θ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ!!! ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΚΙ ΑΥΤΗ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ? ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΛΕΩΣΗ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ε ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ 5 ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΗΛΗΓΕΙ !!!