Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ! ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΚΑ.

 




ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ
ΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΝΤΑΜΑΡΙ???????
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ......ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΚΑΣ
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ....
ΑΔΑ: Β43ΕΟΡ10-7Η3
Λάρισα 16-10-2012
Αριθ. πρωτ. οικ. 3128/215031
Έγκριση απ’ ευθείας εκμίσθωσης δημόσιας δασικής έκτασης εμβαδού 44,197 τ.μ. στη θέση «ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΚΑ», περιοχής Πολυδρόσου, Δήμου Δελφών, Π.Ε. Φωκίδας, για εκμετάλλευση λατομείου σχιστολιθικών πλακών, στον ΝΙΚΟΛΑΟ Γ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
 
1. Την μίσθωση με απ’ ευθείας σύμβαση δημόσιας δασικής έκτασης, εμβαδού 44.197 τ.μ., στη θέση «ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΚΑ», Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου, Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού του Δήμου Δελφών, Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, για εκμετάλλευση λατομείου σχιστολιθικών πλακών, στον ΝΙΚΟΛΑΟ Γ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ. Τα όρια της παραπάνω έκτασης περιγράφονται από τις παρακάτω αζιμουθιακές συντεταγμένες εξαρτώμενες από το Κ.Φ.Χ. ΛΑΜΙΑΣ - ΑΜΦΙΣΣΑΣ κλίμακας 1: 100.000
με φ = 38ο45΄ και λ = -1ο15΄.
HATT Ε.Γ.Σ.Α. ‘87
ΣΗΜΕΙΟ Χ Ψ ΣΗΜΕΙΟ Χ Ψ
Α +6.763,00 -10.750,00 Α 373.327,42 4.279.103,94
Β +6.899,00 -10.865,00 Β 373.461,45 4.278.986,70
Γ +6.746,00 -11.001,00 Γ 373.306,23 4.278.853,31
Δ +6.625,00 -10.953,00 Δ 373.186,07 4.278.903,32
Ε +6.591,00 -10,850,00 Ε 373.153,80 4.279.006,85
 
2. Η παρούσα έγκριση απ’ ευθείας μίσθωσης λατομικού χώρου χορηγείται για τρία (3) έτη, με ημερομηνία έναρξης από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, που καταρτίζεται επί
ποινή ακυρότητας με συμβολαιογραφική πράξη και δύναται να παρατείνεται μονομερώς από τον μισθωτή ανά τριετία και μέχρι συμπληρώσεως δεκαπενταετίας (15 έτη) (άρθρο 18, παρ. 1 του Ν. 669/1977). Η ανωτέρω σύμβαση μπορεί να παραταθεί με ονομερή δήλωση του μισθωτή, που γίνεται με συμβολαιογραφικό έγγραφο με τους ίδιους όρους και συμφωνίες της σύμβασης που παρατείνεται, μέχρι να συμπληρωθούν σαράντα (40) έτη από τη συνομολόγηση της αρχικής σύμβασης, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις της παρ. 5 του άρθρου 7 του Ν. 2702/1999.
 
3. Η εγκατάσταση του μισθωτή θα γίνει από το αρμόδιο για την περιοχή Δασαρχείο Άμφισσας με πρωτόκολλο εγκατάστασης και αφού προσκομίσει την προβλεπόμενη από τις κείμενες διατάξεις Άδεια Εκμετάλλευσης (άρθρο 4 και 5 του Ν. 669/1977).
 
4. Η παρούσα έγκριση της μίσθωσης δεν απαλλάσσει τον κάτοχο αυτής από την υποχρέωση εφοδιασμού με άδεια για την εγκατάσταση και λειτουργία των μηχανημάτων για περαιτέρω επεξεργασία των εξορρυσομένων υλικών κ.λ.π. Ο μισθωτής υποχρεούται να εφαρμόζει τη θεωρημένη Τεχνική μελέτη, όπως αυτή εγκρίθηκε ή όπως αυτή ενδέχεται να τροποποιηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ.
Ανάπτυξης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Η έγκριση της μίσθωσης και το μισθωτήριο συμβόλαιο παύουν να ισχύουν εφ' όσον ανακληθεί από το Υπ. Ανάπτυξης η έγκριση της Τεχνικής Μελέτης σε περίπτωση παράβασης.
 
6. Οι όποιες δραστηριότητες θα περιορισθούν μέσα στο χώρο των 44.197,00 τ.μ.
 
7. Θα τηρείται ο κανονισμός περί Μεταλλευτικών και Λατομικών Εργασιών και θα εφαρμόζονται οι όροι των αποφάσεων έγκρισης της μελέτης περιβαλλοντικών όρων και της τεχνικής μελέτης καθώς και οι εντολές της Επιθεώρησης Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδας.
 
8. Σε περίπτωση εξόρυξης σε χώρους άνευ νόμιμης αδείας έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 2115/93 όπως αυτό αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 2702/1999, σύμφωνα με τις οποίες «όποιος εκμεταλλεύεται ή εξορύσσει ή αποκομίζει αδρανή υλικά ή μάρμαρα ή βιομηχανικά υλικά χωρίς να έχει αποκτήσει σχετικό δικαίωμα ,τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών και με χρηματική ποινή (σύμφωνα με την Δ7/Α/Φ1/οικ2180/18-12-2001 απόφαση του ΥΠ.ΑΝ. για αναπροσαρμογή του ύψους των χρηματικών ποινών) από 16.000 € έως 160.000 €, που επιβάλλεται με απόφαση του Επιθεωρητή Μεταλλείων.
 
9. Οι εργασίες αποκατάστασης θα παρακολουθούνται από το Δασαρχείο Άμφισσας, όπως προβλέπεται από το (33) σχετικό, ώστε τα έργα αποκατάστασης που προβλέπει η εγκεκριμένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων κλπ. να συμβαδίζουν με τις εργασίες εκμετάλλευσης.
 
10. Το Δημόσιο δεν υποχρεούται σε καταβολή αποζημίωσης, αν για οποιονδήποτε νόμιμη αιτία απαγορευτεί η εκμετάλλευση του λατομείου.
 
11. Καλούμε τον ΝΙΚΟΛΑΟ Γ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ εντός χρονικού διαστήματος τριάντα (30) ημερών από την επίδοση της απόφασής μας και λαμβάνοντας γνώση των όρων της συνομολογηθησόμενης σύμβασης, οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο
«ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ», το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, να προσέλθει για την ενώπιον Συμβολαιογράφου σύνταξη και υπογραφή του σχετικού Συμβολαίου Μίσθωσης, οι δαπάνες του οποίου βαρύνουν το Μισθωτή.
 
Η κατά τα άνω προθεσμία μπορεί να παραταθεί από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας μόνο για είκοσι (20) ημέρες. Αν η ανωτέρω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, χωρίς να παραταθεί σύμφωνα με τα
προαναφερόμενα, θεωρείται άρνηση για την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίουκαι χάνεται κάθε δικαίωμα που απορρέει από την υποβληθείσα αίτηση για την μίσθωση της δημόσιας λατομικής έκτασης.
 
Για την σύνταξη και υπογραφή του συμβολαίου μίσθωσης από πλευράς του Δημοσίου αρμόδιος είναι η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας.
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Γραφείο Γενικού Γραμματέα
2. Γραφείο Γεν. Δ/ντη Χ κ΄ Π.Π.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Χ.Α.
2. φακ. Λατομείου
3. Δημοπούλου Κ.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ *ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ*ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ...ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ...
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ.
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.
Ο ΑΓΑΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ?
ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?
ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ?
Η ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ΚΟΤΣΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ...
Η ΚΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ...
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ..
ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..
ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ Κ.Κ ΤΖΙΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η "πετυχημένη" Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης ξαναχτυπά! Δικό της είναι το βουνό, και λογικά δεν ρωτάει κανέναν. Έτσι κι αλλοιώς για το καλό του λαού το κάνει όπως λέει και ο κομματικός της προϊστάμενος κος Βενιζέλος. Αυτή είναι η καλώς εννοούμενη διάσταση της Δημοκρατίας. Είναι η γνωστή κυρία (λέμε τώρα!) που αρνείται να ακυρώσει την απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος για το θέμα της ΜΠΕ στο Λαρνάκι. Ο Παπαϊωάννου την κοπάνησε αφού έκανε την δουλειά του, αλλά αυτή θα βγάλει τα κάστανα απ' την φωτιά. Μόνο που η φωτιά είναι μεγάλη και οσωνούπω θα την τσουρουφλήσει και την ίδια. Και να το περιμένει! Λυπάμαι μόνο για την περιπέτεια της λατρεμένης Πολυδρόσου.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΚΑΡΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ BLOG.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΥΧΤΑ..
ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η Κ..ΟΚΡΙΣΗ... ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΑΑΑΡΧΟΥΝ......ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΕΕΝΟΙ..ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ,ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ*ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ.
ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ! ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙ. ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ? ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

9.16 ΠΟΎ ΤΟ ΔΙΌΡΘΩΣΕΣ 9.17 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΠΟΣΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ.....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ.
ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

η κυρια ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΔΑΣΟΣ ! ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΤΗΜΟ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ {μπειδεσ δερβισηδες κ.λ.π. } ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΤΗΜΟ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.
ΤΡΕΜΟΥΝ !!ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΦΑΝΦΑΡΟΝΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΚΛΑΝΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΜΠΗΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ .
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΠΟΥ
ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ.

*ΠΑΡΝΑΣΣΙΩΤΗΣ*

Ανώνυμος είπε...

Ένας Καρτερίστας.
Αγαπώ την λατρεμένη Πολύδροσο και προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα τοπικά της. Στεναχωρέθηκα πολύ με την απόφαση της Γερακούδη και θέλω να βοηθήσω. Νάστε σίγουροι ότι η "Καρτερία" είναι μαζί σας και το blog της θα χρησιμοποιηθεί για τον καλό σκοπό σας. Είναι γνωστός ο αγώνας ο δικός μας για το περιβάλλον και για την ισονομία στην Φωκίδα. Έμαθα ότι οργανώνετε μιά συγκέντρωση των κατοίκων την Παρασκευή το απόγευμα. Γιατί δεν στέλνετε προσκλήσεις και σε άλλους Συλλόγους και κατοίκους εκτός Πολυδρόσου; Γιατί δεν το κάνετε πιό ανοιχτό θέμα, μιάς και αφορά όλους μας, γιατί δεν το "διαφημίζετε" ; Δεν είναι τοπικό! Και μήν το κάνετε εργάσιμη ώρα, για να μπορέσουν να έρθουν και από άλλα μέρη. Μα πάνω απ' όλα, μην βάλετε τους αιρετούς να σας εξηγήσουν και να υποσχεθούν συμπαράσταση!!!. Τα άλλα στην συγκέντρωση.