Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ


Μικρά και μεγάλα δώρα για τις γιορτές από το πωλητήριο του αρχαιολογικού μουσείου των Δελφών.
Με τιμές που ξεκινούν μόλις από 2 ευρώ μπορείτε να προμηθευτείτε σημειωματάρια, μαγνητάκια, χάρακες, μολυβοθήκες, κούπες, mouse pads και φουλάρια με θέματα από τους Δελφούς.
Ακόμη, βιβλία για τους λάτρεις της ιστορίας και της αρχαιολογίας, ρολόγια, κοσμήματα εμπνευσμένα από αρχαιότητες των ελληνικών μουσείων, επιτραπέζια παιχνίδια για το Βυζάντιο, κλειδοθήκες, ιστορικές γκραβούρες, μεταξοτυπίες ελλήνων καλλιτεχνών και πιστοποιημένα αντίγραφα αρχαίων ειδωλίων .
Η επίσκεψη στο πωλητήριο των Δελφών είναι μία εμπειρία και δεν πρέπει να τη χάσετε, ενώ θα ενισχύσετε παράλλη- λα τους σκοπούς των δημόσιων ελληνικών μουσείων για τη συνέχιση του έργου τους.
Πληροφορίες: 2265082312/82346 iepka@culture.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω (φαντάζομαι και πολλοί άλλοι) να αγοράσω από τα δώρα του πωλητηρίου του Μουσείου ΜΑΣ. Γιατί είναι καλόγουστα, γιατί δεν είναι ακριβά, γιατί είναι χρηστικά και στο κάτω-κάτω έτσι μ΄αρέσει. Γιατί όμως θα πρέπει να πάω στους Δελφούς για να κάνω τό "πρέπον" κέφι μου; Δεν μπορώ να διαλέξω από την Ιτέα, την Άμφισσα, το Λιδωρίκι; Έ;...

Ανώνυμος είπε...

Το πωλητήριο του Μουσείου Δελφών δίνει τα έσοδά του στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων.Επομένως τα χρήματα τα εισπράττει το Δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

Μα θα κάνετε μία βόλτα στο μουσείο και με την ευκαιρία θα ψωνίσετε υπέροχα δωράκια...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ....ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ 9:05

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΧΑΝΤΡΟΥΛΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ???????????????ΘΕΑΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

πως φαινονται τα βλαχικα μυαλα....

Ελένη Μ. είπε...

Εμένα μου αρέσουν πολύ τα δώρα που δίνει το μουσείο σας! και πιστεύω, επίσης, ότι έιναι μια πολύ κίνηση από ένα τέτοιο ίδρυμα..