Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ! Όχι του Κουβέλη σε εξεταστική για το μνημόνιο - Ποιους καλύπτει;


Σχόλιο attikanea: Μετά την Παπαρήγα και ο Κουβέλης.... ο πολιτικός βόθρος διευρύνεται.. ΣΥΝΝΕΝΟΗΕΝΟΙ είναι ΟΛΟΙ τους, να αθωώσουν Παπανδρέου και ΣΙΑ!

 
Δεκανίκια του βρόμικου ΠΑΣΟΚ

“Όχι” σε εξεταστική για το μνημόνιο είπε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, μετά τη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου.

Στη συνεδρίαση της ΚΟ αποφασίστηκε να καταψηφιστεί από τη ΔΗΜΑΡ η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη... σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο Ι, η οποία συζητείται αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ποιους θέλει να καλύψει ο Κουβέλης;
 



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ : ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΑΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ κ. ΚΟΥΒΕΛΗ {ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ} ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΘΟΚΟΥΣ ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΟΝΟΥΜΑΙ ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " ! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμή που έφτασε η αυτοαποκαλούμενη "σκεπτόμενη" αριστερά, να συμπράτει με την παραδοσιακή δεξιά και να αποδέχεται ότι, ότι έχει συμβεί σε βάρος του"εργαζόμενου" λαού είναι καλώς καμωμένο και δεν πρέπει να το αναμοχλεύουμε για το καλό (ποιού;) της Ελλάδας, τότε ο ιδεολογικός ξεπεσμός είναι σε συσκευασία προσφοράς σε Σούπερ Μάρκετ και ανάλογα με το φαγητό που μαγειρεύει ο καθένας, αγοράζει. Αλίμονο σε αυτούς που στηθήκανε στον τοίχο και τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ .