Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Energa-Hellas Power: Τρώγανε το χαράτσι στα μπουζούκια. Σκόρπισαν εν μια νυκτί 80.000 ευρώ σε γαρύφαλλα


Ζωή μέσα στη χλιδή για τον Βασίλη Μηλιώνη, έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών του σκανδάλου των εταιρειών παροχών ηλεκτρικού ρεύματος Hellas Power και Energa. Ξέφρενες νύχτες και όμορφες γυναίκες
Προκλητική ντόλτσε βίτα για τον Βασίλη Μηλιώνη, ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών του σκανδάλου των εταιρειών παροχών ηλεκτρικού ρεύματος Hellas Power και Energa. Σύμφωνα με το Έθνος, ο Μηλιώνης σπαταλούσε χρήματα από το χαράτσι σε κοσμικά στέκια, ενώ ταξίδευε και σε εξωτικούς προορισμούς, συνοδευόμενος από αιθέριες υπάρξεις.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 31χρονος λάτρης του ακριβού life-style ήταν μόνιμος θαμώνας σε όλα τα σικ μαγαζιά του Κολωνακίου και του Ν. Ψυχικού. Νυτμένος πάντα με τις επιταγές της μόδας, επέλεγε να καθίσει πρώτο τραπέζι πίστα με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη, ενώ τα καλάθια με τα λουλούδια έπεφταν βροχή. Οι δικαστικές περιπέτειές του φαίνεται πως δεν τον εμπόδιζαν από το να ζει την κάθε νύχτα σαν να ήταν η τελευταία του.
Μια από τις νυχτερινές εμφανίσεις του που συζητήθηκε ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Ιουνίου 2012, στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Ρουβάς με τον Αντύπα. Η παρέα του Μηλιώνη, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, έκανε "ζημιά" 80.000 ευρώ, πετώντας λουλούδια στο αγαπημένο του είδωλο.
Αδυναμία στο ωραίο φύλο
Γνωστή ήταν και η αδυναμία του στις γυναίκες. Ο Μηλιώνης κυκλοφορούσε με πανέμορφες γυναίκες που κινούνται στο χώρο του μόντελινγκ. Σε αρκετές περιπτώσεις οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων τον έχουν "ζηλέψει" στο πλευρό της εκθαμβωτικής Σύλβιας Παπαδάκη, εστεμμένης Playmate του 2008 σε στιγμές ξέφρενης διασκέδασης.
Ο Βασίλης Μηλιώνης κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ σημειώνεται πως πρόκειται για τον πέμπτο κατηγορούμενο που πηγαίνει στη φυλακή για τις κατηγορίες της λαθρεμ6πορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα κανει παρεα στον αλλο γλετζέ τον άκη, αλλά ΄δεν υπάρχουν άλλοι σαν κι αυτόν για ψάξτε θα βρείτε πολλούς, δεν φτάνει όμως ένας οικονομικός εισαγγελέας θελει κι αλλους είναι πολλές οι αμαρτιες

Ανώνυμος είπε...

Αυτές είναι οι ιδιωτικοποιήσεις που θα σώσουν την Ελλάδα. Μαζί με τον κύριο Μηλιώνη θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή και εκείνοι που του έδωσαν την άδεια να εισπράττει αντί του Ελληνικού κράτους το ΕΕΤΗΔΕ και να μην το αποδίδει.