Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η σπουδαιότερη τρολιά της εβδομάδας έγινε εδώ! Στη Φωκίδα!



Το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα ενέπλεξε το Δήμαρχο και διάφορους ειδικούς σε μια είδηση που γράφτηκε σε χιουμοριστικό σάιτ!

Ευχαριστώ τον Λάμπρο που μου είπε πως αυτό που όλοι φανταζόμασταν ότι κάποτε θα συμβεί συνέβη.

Όχι το ότι θα πάρουν τα ειδησεογραφικά σάιτ στα σοβαρά μια χιουμοριστική είδηση -αυτό γίνεται καθημερινά- αλλά ότι ένα μεγάλο κανάλι θα βασιστεί εξ ολοκλήρου σε επινοημένο "ρεπορτάζ" του Κουλουριού.

Το "Κουλούρι", (αν είμαστε γενναιόδωροι θα το αποκαλέσουμε το Onion της Ελλάδας -και τυχαίνει αυτή τη στιγμή να είμαι γενναιόδωρος), έβαλε μία ακόμη είδηση-παρωδία πριν από 17 ημέρες, και ο Αντ1 με συναρπαστική καθυστέρηση ξύπνησε με μια ατελείωτη λαχτάρα να την κάνει ρεπορτάζ.





Η είδηση τελείωνε ως εξής:

«Είμαι πολύ τυχερός», μας τόνισε ο πρίγκηπας με ένα πονηρό χαμόγελο, «που κάνω αυτό το project σε καιρούς κρίσης γιατί έτσι πετυχαίνω πολύ καλές συνεργασίες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και στο τέλος θα βγούμε όλοι κερδισμένοι.». Τέλος, ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν τον Βλάση Τσάκα να τον εκπροσωπεί και να αναλαμβάνει το management του χιονοδρομικού κέντρου ο πρίγκηπας αρκέστηκε να σχολιάσει «Δεν νομίζω πως θα ενδιέφερε τον Βλάση κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι θα σπαταλά όλο του τον χρόνο φτιάχνοντας kickers με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικεντρωθεί στα καθήκοντα του.»

Ο Αντ1 πήρε (ένας θεός ξέρει από ποιο αναξιόπιστο σάιτ, που είχε ήδη πιστέψει το στόρι του Κουλουριού) την είδηση, μίλησε με το Δήμαρχο κι ένα σωρό ειδικούς και μας παρουσίασε το ρεπορτάζ.

[Επειδή δεν γίνεται embed από το WEB ANT1, και επειδή φοβάμαι ότι με το που θα ανεβάσω το ποστ θα το καταλάβουν και θα το βγάλουν, το έγραψα με το κινητό. Σόρι για την κακή λήψη.]




Λατρεύω το πώς η ρεπόρτερ λέει κάθε τόσο "Σύμφωνα με πληροφορίες" και "Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα". Αλλά δεν μας λέει με ποιες πληροφορίες και ποια δημοσιεύματα - ίσως και καλύτερα :)

Άλλη αγαπημένη λεπτομέρεια: Ο ειδικός που βγάζει το συμπέρασμα ότι το κλίμα για τη χώρα μας "έχει αναστραφεί σε μεγάλο σημείο το τελευταίο διάστημα" κι ότι "η Ελλάδα σιγά σιγά ξαναμπαίνει στο στόχαστρο των ξένων επενδυτών".

ΥΓ. Την Μαρία Χούκλη λυπάμαι μόνο.
Κατά τα άλλα πάντως, no problem Αντ1, όλοι μπορούμε να την πατήσουμε - κυρίως εμείς που γελάμε τώρα εις βάρος σου. :)

http://www.lifo.gr/


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο ''ειδικος''για το κλιμα στην Ελλαδα οτι εχει αναστραφει...μετραμε οντως αναποδα παληκαρακι,ο κοσμος ειναι στα καγκελα και δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβει κανεις οτι πετσοκοβωντας τα εισοδηματα,μισθους συνταξεις επι δικαιω και αδικω,φτανοντας στη στρατοσφαιρα την ανεργια και αυξανοντας τους φορους και τα χαρατσια το καζανι ειναι ετοιμο.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΕΡΙΚ ΑΝΤΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ!!!