Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Π. Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ: Στο Κ.Α.Σ. το έργο της άρδευσης του Ελαιώνα Άμφισσας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Άμφισσα, 28 Ιανουαρίου 2013

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Στο Κ.Α.Σ. το έργο της άρδευσης του Ελαιώνα Άμφισσας»
Στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συζητηθούν αύριο τα προβλήματα που ανέδειξε η κατασκευή του έργου «Άρδευση Ελαιώνα Άμφισσας».
Στη συνεδρίαση του Κ.Α.Σ. θα παραβρεθεί η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή, γιατί η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας είναι φορέας υλοποίησης του έργου.
Το Κ.Α.Σ. θα αποφασίσει για την διάνοιξη όδευσης αγωγών εκτός των αγροτικών δρόμων καθώς και για την κοπή ελαιόδεντρων όπου κρίνεται αναγκαίο και για την επαναφύτευσή τους.
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΘΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ?? ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!!!... ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΔΕΝΔΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΥΤΕΨΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 'ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!! ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΓΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ... ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ??? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ 'ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ?? ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ?? ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΦΤΕΙ???
ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΠΑΛΙ?? ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΚΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΝ' ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ??? ΚΑΡΤΡΙΩΤΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΛΟΥΦΑΣ" ..... ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ.... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΓΟ!! ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ?? ΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΕΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΑΜΠΕΛΗ" ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ"" Ή ΕΚΕΙ ΘΑ "ΛΑΒΟΥΝ ' ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ "ΜΕΤΡΑ"????