Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΙΤΕΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ


 

 

ΙTEA  25-01-2013


Αρ. Πρωτ. :724                                             Προς :  Τους Δημότες του Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

 
Θέμα: Λειτουργία Δημοτικού Κολυμβητηρίου


Κυρίες και Κύριοι,

 
       Το ΔΣ  του Ν.Ο. Ιτέας  σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για το 2013  και θέλει να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. 

Την περσινή σεζόν (2011-2012) το κολυμβητήριο έμεινε κλειστό για 5 μήνες, λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Τη φετινή σεζόν (2012-2013), το κολυμβητήριο έκλεισε τον Αύγουστο, υποτίθεται για συντήρηση. Άνοιξε στα τέλη Αυγούστου για να γίνουν τα ΠΥΘΕΙΑ (30/8-2/9) και το Πρωτάθλημα Συλλόγων Ανοικτής Θαλάσσης (8-9/9). 

Στα μέσα Οκτωβρίου παρουσιάστηκε ζημιά στον εναλλάκτη, η οποία επισκευάστηκε σε μία βδομάδα. Το  κολυμβητήριο συνέχισε τη λειτουργία του μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, όταν παρουσιάστηκε βλάβη στο συλλέκτη και τα φίλτρα. Από τα τέλη  Νοεμβρίου το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό, σε αναμονή της επισκευής των παραπάνω βλαβών.

Δυστυχώς με τον Καλλικρατικό Δήμο Δελφών παρατηρείται έλλειψη  οργάνωσης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και φυσικά, λόγω της οικονομικής κρίσης, τη μια φορά δεν υπάρχουν χρήματα για πετρέλαιο, την άλλη για χλώριο, την άλλη για ανταλλακτικά κλπ.

Αποτέλεσμα των συνεχών διακοπών της λειτουργίας του κολυμβητηρίου είναι η απομάκρυνση των περισσοτέρων παιδιών στα Τμήματα Υποδομής και όχι μόνο.

Το  ΔΣ  του Ν.Ο. Ιτέας σκοπεύει να παραστεί σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, για να θέσει ενώπιον του το θέμα της σωστής λειτουργίας του μοναδικού κολυμβητηρίου του Δήμου.

 
Με εκτίμηση

Ο  Πρόεδρος                                                            Η  Γενική Γραμματέας

Γ. Τσατσαρώνης                                                   Εύη Τσώνου- Τσαμτσούρη

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συμπερασμα? δεν δουλευει τιποτα στο δημο σωστα