Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Άλογο "δραπέτης" απελευθερώνει και τους φίλους του! - VIDEO


Δείτε το βίντεο ενός αλόγου που αποφάσισε να δραπετεύσει και να απελευθερώσει και τους "συγκάτοικους" του στο στάβλο που φιλοξενείται.



 

alogo από CDemo83


Χρήστος Δεμέτης
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα άλογα πέραν από την αυξημένη ευφυΐα τους, είναι και από τα πλέον αυτάρκη και ανεξάρτητα ζώα στον πλανήτη.
Το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ιδιοκτήτες του στάβλου στον οποίο ζει η Μαρίσκα, εντυπωσιάζει και εύλογα κάνει τον γύρο του κόσμου.
Το θηλυκό άλογο φαίνεται ξεκάθαρα να "ξεκλειδώνει" τον στάβλο του με το στόμα και στη συνέχεια να ανοίγει τις πόρτες των "συγκατοίκων" του.
Το βίντεο γυρίστηκε από τους ιδιοκτήτες της... γενναίας Μαρίσκα, που καταφέρνει να ανοίγει τους σύρτες για να βρεθεί στα δωμάτια όπου φυλάσσεται η τροφή της, αλλά και να φτάνει μέχρι τους εξωτερικούς φράχτες της φάρμας Misty Meadows.
Η ιδιοκτήτρια της φάρμας στην οποία βρίσκονται ακόμα τρία άλογα, δήλωσε μάλιστα πως δεν δίδαξε ποτέ στη Μαρίσκα να ξεκλειδώνει μόνη της τους σύρτες.
Στο διαδίκτυο πάντως, οι χρήστες που έχουν δει το βίντεο, αποκαλούν τη Μαρίσκα, "άλογο Χουντίνι". Το βίντεο έχει ήδη, πάνω από 42.000 views μέσα σε λίγες μόλις ώρες από τη δημοσίευση του.
Ιδού και το site που έχουν φτιάξει και τα αφεντικά της Μαρίσκα προς τιμή της.

ΑΠΟ: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: