Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ



Συναυλία διαμαρτυρίας για το σχέδιο Αθηνά και την κατάργηση των τμημάτων Εμπορίας και Διαφήμισης διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών του ΤΕΙ Άμφισσας, την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου.
 Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΤΕΙ στις 20:00 ενώ θα συμμετέχουν οι: Βαγγέλης Τζαμτζής, One hour before the trip, Sacsamacses (one night stand music) και Dj sets.
Να σημειώσουμε πως μέρος των εσόδων θα δοθούν στο 1ο Ειδικό Σχολείο Άμφισσας, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Όπως επισημαίνουν οι Φοιτητές σε σχετική ανακοίνωσή τους, σκοπός της συναυλίας είναι να αντισταθούν στο σχέδιο Αθηνά και να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση των τμημάτων Εμπορίας και Διαφήμισης.
Συγκεκριμένα για το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης Άμφισσας ζητούν:
 - Να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τα υπόλοιπα τμήματα Εμπορίας και Διαφήμισης της Ελλάδας και να μην υποβαθμιστούν σε τμήμα Διοίκηση Αλυσίδας Ανεφοδιασμού (Logistics) συγκριτικά με τα υπόλοιπα τμήματα.
 - Εφόσον τίθεται θέμα μεταφοράς, η μεταφορά τους να γίνει αυτούσια ως τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης και να μην αλλάξει το γνωστικό αντικείμενο.
 - Από τη στιγμή που υπάρχει υποδομή στην Άμφισσα (ευρωπαϊκών προδιαγραφών καινούριο κτίριο) να ληφθεί υπόψη η συστέγαση δύο τμημάτων (Εμπορίας και Διαφήμισης και Πολιτικών & Τουριστικών Δομών).
 Τέλος, ο Σύλλογος Φοιτητών ευχαριστεί τους καλλιτέχνες για την εθελοντική τους συμμετοχή στην εκδήλωση καθώς και τον κ. Ιωάννη Κουτσοχιώνη για την βοήθεια του στην διοργάνωση της συναυλίας. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για την διεκπεραίωση των στόχων των φοιτητών.

ΠΗΓΗ: www.orafok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: