Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η επιδοτούμενη δημοσιογραφία δεν είναι ποτέ ΑΘΩΑ!


ΟΛΟΙ πλέον γνωρίζουμε τον «πολιτισμό» της δημοσιογραφικής πορνείας (το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει γράψει άπειρα κείμενα).

Όμως, επειδή ακριβώς η κακουργηματική νεοπλασία των κυρίαρχων διαπλεκομένων ΜΜΕ έχει γίνει τόσο ορατή και αηδιαστική, αναζητούνται και εφευρίσκονται νέα μονοπάτια για την αναπαλαίωσή της…

Το σάπιο καθεστώς επιχειρεί να αναπαλαιωθεί («ανανεωθεί») σε όλα τα επίπεδα που χειραγωγούν το λαό και ποδηγετούν την κοινή γνώμη: Κόμματα, ΜΜΕ κ.λπ… 

Η αναπαλαίωση ή η μεταμφίεση των παραγωγικών μητρών της ΑΠΑΤΗΣ αποτελεί για κάθε καθεστώς καθήκον πρώτης προτεραιότητας, ιδιαίτερα σήμερα που το καθεστώς καταρρέει και αποσυντίθεται.
Αυτό γίνεται και στο «σύστημα» των ΜΜΕ: Η κεντρική εστία της καθεστωτικής προπαγάνδας και ΑΠΑΤΗΣ…

Επιχειρείται και εδώ η αναπαλαίωση της «δημοσιογραφικής πορνείας», με το «εύρημα» των μεταμφιεσμένων «δημοσιογραφικών πορνών».
Πιο συγκεκριμένα: Χρησιμοποιείται και αξιοποιείται η χρεοκοπία και η σήψη του καθεστώτος, καθώς και η ελεεινότητα των γνωστών «νταβάδων» για να πλασαριστούν και να προβληθούν νέα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, μεταμφιεσμένα με «αντικαθεστωτικά» μακιγιάζ.
Αυτό το πονηρό «εύρημα» έχει δύο αλληλένδετες πλευρές:

Η μία καυτηριάζει τους εγχώριους «νταβάδες» για να προβάλλει τα ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ της παγκόσμιας κακουργίας και του παγκόσμιου ΨΕΥΔΟΥΣ: Τους δημοσιογραφικούς μηχανισμούς των διεθνών χρηματιστηριακών δημίων και αρπακτικών, τους διεθνείς μηχανισμούς της ΚΑΤΟΧΗΣ μας… Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7144
Η άλλη πλευρά περιορίζεται στα παιχνίδια και τις συγκρούσεις της εγχώριας διαπλοκής.
Εδώ βλέπουμε πολλά νέα ή παλιά μικρά ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) να φοράνε τη γενειάδα του «αντικαθεστωτικού» και να «πλασάρονται» σαν «εχθροί» των κυρίαρχων «νταβάδων»: Κερδοσκοπούν τοκογλυφικά πάνω στη βαρβαρότητα και την προστυχιά των κυρίαρχων κατοχικών ΜΜΕ, προκειμένου τα ίδια να ανέβουν τα σκαλοπάτια της ίδιας δημοσιογραφικής κακουργίες που δήθεν στηλιτεύουν…
Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσεται και το «Ποντίκι» του Δελλατόλα: μια ζωή διαπλεκόμενος μέχρι το λαιμό…

Το παρακάτω κείμενο είναι αποκαλυπτικό.
Μισό εκατομμύριο στον Δελλατόλα  από δεσμευμένο λογαριασμό  του καταζητούμενου Π. Κυριακίδη!

Έμβασμα 500.000 ευρώ από τον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη, που κατηγορείται για την υπόθεση της Proton Bank, στον εκδότη Αντώνη Δελλατόλα («6μερες», «Ποντίκι»), μέσω τράπεζας της Κύπρου, ενώ ήταν δεσμευμένοι οι λογαριασμοί του στην Ελλάδα. Πρόκειται για την δεύτερη δόση για την αγορά ποσοστού της εφημερίδας "Ποντίκι", απαντά ο Α. Δελλατόλας.
Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2011 είχε ανακοινωθεί στρατηγική συνεργασία του Δελλατόλα με τον Κυριακίδη που θα έδινε τη δυνατότητα στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» «να επιβιώσει και να συνεχίσει απαρέγκλιτα την ανεξάρτητη μαχόμενη δημοσιογραφία και να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις».
Στο πλαίσιο αυτό ο Πέτρος Κυριακίδης, με ποσοστό 33,3% μετείχε στο μετοχικό κεφάλαιο της εφημερίδας. Το μάνατζμεντ και η δημοσιογραφική διεύθυνση της εφημερίδας είχε συμφωνηθεί ότι θα ασκείται από τον Αντώνη Δελλατόλα και τους συνεργάτες του.
Μάλιστα τότε είχε επίσημα γνωστοποιηθεί ότι ο Κυριακίδης και ο Δελλατόλας «σχεδιάζουν να προβούν από κοινού σε συνέργειες στο χώρο της ενημέρωσης και των εκδόσεων».
Λεπτομέρειες για την υπόθεση με το έμβασμα του μισού εκατομμυρίου ευρώ στον εκδότη -δημοσιογράφο Αντώνη Δελλατόλα. στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Υ.Γ. Ο πόλεμος ανάμεσα στις νεοεκδοθείσες (κι άκρως ανταγωνιστικές) εφημερίδες συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΡΕΣΑΛΤΟ:
Καμιά ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ δημοσιογραφία δεν είναι ΑΘΩΑ, με όποια μεταμφίεση και αν ποζάρει…
ΟΤΑΝ από πίσω σου έχεις χορηγούς και σπόνσορες και το παίζεις ανεξάρτητος, αντικαθεστωτικός, «αντι-νταβατζής» ή «αντιεξουσιαστής», δεν είσαι απλός απατεώνας, αλλά εκτελείς και διατεταγμένη υπηρεσία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: