Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Χρυσός είναι η ενημέρωση!


Ό,τι λάμπει... είναι χρυσός!
Η συνταγή της λεηλασίας είναι παντού ίδια. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το νέο  ηλεκτρονικό περιοδικό για το πρόβλημα των εξορύξεων χρυσού στην Χαλκιδική. Εκεί έχουν δίπλα την άλλη πρόταση και πιο δύσκολα τους παραμυθιάζουν για τον μονόδρομο "αν δεν κάνουμε ότι θέλουν πώς θα ζήσουμε". Στο τόπο μας  δούλεψαν χρόνια την ύπουλη υπονόμευση εναλλακτικών επιλογών και έχουμε ξεχάσει σε σύγκριση με αυτούς ότι πάντα υπάρχει άλλος τρόπος. Ιδίως όταν ζεις σε ένα ευλογημένο τόπο όπως ο δικός μας. Οι αναφορές για την επίπτωση στην υγεία, την οικονομία και το περιβάλλον είναι πολύ ενδιαφέρουσες στην Χαλκιδική διότι θα μπορούσαν σε πολλά σημεία να έχουν γραφτεί για τον δικό μας τόπο. "ΚΑΡΤΕΡΙΑ"
----------------------------------------------


Κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του ενημερωτικού ηλεκτρονικού περιοδικού μας soshalkidiki. Σ’ αυτό θα βρείτε πληροφορίες για τις εξορυκτικές δραστηριότητες στη Χαλκιδική, τις επιπτώσεις τους σε περιβάλλον, υγεία και τοπική οικονομία, καθώς και πλούσιο υλικό που αφορά την πορεία των κινητοποιήσεών μας. Το κείμενο είναι εμπλουτισμένο με αναφορές και παραπομπές σε κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό (απλώς πατήστε το χαρακτηριστικό σύμβολο/σύνδεσμο).

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο με μορφή περιοδικού εδώ και σε απλό pdf εδώ (προτείνεται για εκτύπωση).Με δεξί κλικ επιλέξτε save as ή αποθήκευση ως. Παρακαλούμε διαδώστε το! 

Μπορείτε φυσικά να διαβάσετε το περιοδικό παρακάτω (πατώντας πάνω στην εικόνα ανοίγει το αρχείο σε ολόκληρη την οθόνη – esc για να βγείτε από το full screen)

A


Δεν υπάρχουν σχόλια: