Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Έδιναν λευκά ποινικά μητρώα σε ληστές και τους διόριζαν στο Δημόσιο

ληστεία-ντάσκας

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Ορισμένα κυκλώματα της πολιτικής, δεν είχαν αφήσει σχεδόν τίποτα όρθιο. Ακόμα και το πιο απίθανο. Νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι  ο παρ’ ολίγον προφυλακισμένος, πρώην υφυπουργός Παιδείας Ανθόπουλος, έκανε συνεννοήσεις για «αρπαχτές» εκατομμυρίων με δάνεια και μίζες (τη μίζα τώρα τη λένε τοκογλυφική δραστηριότητα!) και μέσα στον ιερό χώρο της Βουλής!
Σε άλλες υποθέσεις που ερευνώνται τώρα και δεν σχετίζονται με τον εν λόγω ανθό της πολιτικής (ναι! ο μπλεγμένος στο Πόρτο Καρράς είναι…) αποκαλύπτεται κύκλωμα που δρούσε στα υψηλότατα κλιμάκια και φρόντιζε να αποκτούν λευκά ποινικά μητρώα ληστές, έμποροι ναρκωτικών, πλαστογράφοι αλλά και χρηματιζόμενοι!
Αν και είχαν αμετάκλητα καταδικαστεί, τους έδιναν «χάρη», προκειμένου να διοριστούν σε καίριες υπηρεσίες, όπως στα σώματα ασφαλείας, στην προστασία ναρκωτικών, σε υπηρεσίες που έφεραν όπλα κλπ.
Τα σχετικά ΦΕΚ ερευνώνται τώρα, καθώς υπάρχουν σαφείς πληροφορίες, ότι η «χάρη» δινόταν με πολιτικές παρεμβάσεις και προφανώς έρεε πολιτικό η και άλλης μορφής χρήμα.
Θα αποκαλύψουμε λίαν προσεχώς συγκεκριμένα σοβαρότατα στοιχεία.
ΠΗΓΗ: www.paraskinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: