Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας



Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση, την εκπαιδευτικό και τους μαθητές της ΣΤ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας, για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο κατάστημα «Πράσινο Σπίτι» του Κοινωνικού Συνεταιρισμού (Κοι.Σ.Π.Ε.) του Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας.
Ελπίζουμε ότι δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να ενημερωθούν για την αξία των βιολογικών προϊόντων και τροφίμων, όπως και για το σύνολο των δράσεων που έχει αναπτύξει ή πρόκειται να αναπτύξει σύντομα ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας (κατάστημα βιολογικών προϊόντων, γραφείο εναλλακτικού τουρισμού, εργαστήριο παρασκευής σαπουνιού από ελαιόλαδο).
Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας είναι μια ιδιαίτερη μορφή συνεταιρισμού, αφού παράλληλα με την ανάπτυξη παραγωγικών και εμπορικών μονάδων, αποτελεί και Μονάδα Ψυχικής Υγείας, που εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας. Δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα να εκπαιδευτούν και να απασχοληθούν επαγγελματικά, συμβάλλοντας στη θεραπεία τους και στην κατά το δυνατόν οικονομική τους αυτάρκεια, αποτρέποντας παράλληλα τον κοινωνικό τους αποκλεισμό.
Ενημερώνουμε, ότι ο Συνεταιρισμός είναι διαθέσιμος για τη φιλοξενία ανάλογων πρωτοβουλιών από σχολεία ή φορείς στο μέλλον.
Πληροφορίες σχετικά: κα Κωνσταντίνου και κα Κοτσάνου, τηλ. 22650 28507, και στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 13 στην Άμφισσα.

Ασημάκης Μπαφατάκης
Πρόεδρος Δ.Σ. Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: