Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Συνελήφθη 46χρονη ημεδαπή στην Άμφισσα Φωκίδας από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην οικία της


 03 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 46χρονη ημεδαπή από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην οικία της, στην Άμφισσα Φωκίδας
Η δράστιδα επιδεικνύοντας ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά, απέσπασε χρηματικό ποσό από την ηλικιωμένη
Σημειώνεται ότι η 46χρονη είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2012 για διακεκριμένες κλοπές και είχε προφυλακισθεί στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού
Συνελήφθη άμεσα, χθες (02-04-2013) το μεσημέρι στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, μία 46χρονη ημεδαπή ROMA, κατηγορούμενη για ληστεία σε βάρος 85χρονης γυναίκας στην οικία της. 
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι η 46χρονη εισήλθε, πιθανότατα από ανασφάλιστη πόρτα, στην οικία της ηλικιωμένης η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας και συγκεκριμένα χτυπώντας την 85χρονη στο κεφάλι, την έριξε στο πάτωμα της οικίας. Ακολούθως ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους και αφού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (170) περίπου ευρώ, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν την 46χρονη, την οποία προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα και συνελήφθη.
Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αστυνομικές Αρχές, ενώ τον Ιούνιο του 2012 είχε συλληφθεί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και είχε προφυλακισθεί στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας και η συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: