Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΝΤΕΧΟΥΝ ...ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ


Το σχόλιο, ξεκαθαρίζω δεν είναι προβοκατόρικο. Ο τίτλος με εκφράζει 100%, και εξηγούμαι. Βλέποντας και την σημερινή δημοσκόπηση στον Alpha, και διαβάζοντας παλιότερες, είναι κοινός τόπος ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πάνω από τα 55, ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και η μεγάλη πλειοψηφία τους προτιμάει τον Αντώνη Σαμαρά για πρωθυπουργό.
  Μετά τις εκλογές του Ιούνη, λόγω επαγγέλματος ήρθα σε επαφή με πολλούς ελ. επαγγελματίες, μικρομαγαζάτορες, και ενώ περίμενα να ακούσω ''πανηγυρισμούς'' για την εκλογική νίκη της ΝΔ, είδα απογοήτευση. Μου έλεγαν κατά πλειοψηφία ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένο, ΚΚΕ, κάτι άλλο. Μετά είδα και τις αναλύσεις! Αγρότες και Συνταξιούχοι έβγαλαν κυβέρνηση τον Ιούνη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, με πρωθυπουργό Σαμαρά.
  Συνεπώς σε ότι αφορά τους συνταξιούχους, είναι φανερό ότι στέλνουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στην πλειοψηφία τους, ότι αντέχουν και άλλες μειώσεις συντάξεων, αντέχουν και άλλες περικοπές σε υγειονομικές παροχές. Για αυτό, μία και όλοι οι άλλοι, άνεργοι, μαγαζάτορες, εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλες περικοπές, η λύση βρέθηκε. Για το Μνημόνιο 4, κάντε 30-40% μειώσεις στις συντάξεις, και αφήστε μας, εμάς τους υπόλοιπους ήσυχους.

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!!! ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ..ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΕΜΕΝΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!! ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ !!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο ΑΛΦΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.