Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ… Προβληματισμοί από νυν και ύβρεις από πρώην!


Προβληματισμός σε νυν δημοτικούς συμβούλους του Φουσέκη
Το ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους της δημοτικής αρχής για την εφαρμοζόμενη πολιτική είναι πλέον πασιφανές.
Το ότι πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι φέρονται δυσαρεστημένοι με την τακτική του δημάρχου να κυβερνά με τους εκλεκτούς του και να διατηρεί «κηπουρούς» , όταν κάποιοι άλλοι ικανοί και άξιοι βρίσκονται στην απέξω, είναι επίσης γεγονός.
Εκείνο όμως που δεν είναι γνωστό είναι το γεγονός ότι κάποιοι νυν δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ήδη αποφασίσει να μη είναι ξανά υποψήφιοι με το δήμαρχο, αν τελικά θελήσει να είναι υποψήφιος, και ήδη ψάχνονται για άλλα σχήματα , κύρια από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο, χωρίς όμως να τους χαλάει αν θα είναι και κάποιο υπερκομματικό –ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.
Ποιοί ήταν οι πρωταγωνιστές;;
Το μάθαμε από θαμώνα και σας το μεταφέρουμε . Μετά την παρέλαση στην Άμφισσα οι επίσημοι πήγαν , όπως συνηθίζεται, για τραπέζωμα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Εκεί που έτρωγαν που έπιναν ξάφνου ορμάει σαν μαινόμενος ταύρος στην αίθουσα πρώην δήμαρχος κάποιας Δημοτικής Ενότητας του δήμου Δελφών και άρχισε να βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις. Όπως ήταν φυσικό οι καθήμενοι στην αρχή τα έχασαν και δεν αντέδρασαν , με εξαίρεση σύζυγο νυν δημοτικού σύμβουλου η οποία σηκώθηκε και τον έκανε με τα κρεμμυδάκια από αυτά που του έσουρε. Ποιοί ήταν οι πρωταγωνιστές;; Ο ευρών κερδίζει τριήμερο στο Γαλαξείδι!
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΑΜΩΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ