Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Τελεσίγραφο τρόικας σε Μαξίμου: Απολύσεις στο Δημόσιο ή νέες περικοπές

Τελεσίγραφο τρόικας σε Μαξίμου:Απολύσεις στο Δημόσιο ή νέες περικοπές

 Πιο κοντά από ποτέ στον εκβιασμό που αποκάλυψε το Newsbomb.gr από τον Μάρτιο.
Ένα δημοσίευμα του Newsbomb στις αρχές Μαρτίου (Διαβάστε ΕΔΩ) για τον νέο επικείμενο εκβιασμό της Τρόικας, είχε προκαλέσει τότε θύελλα αντιδράσεων από κυβερνητικά παπαγαλάκια.
Σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επανάληψη ενός ακόμα εκβιασμού από την Τρόικα: με το φόβητρο των νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις τον Ιούνιο, οι δανειστές μας εκβιάζουν για «εδώ και τώρα απολύσεις» δημοσίων υπαλλήλων.
Για την κυβέρνηση, οι απολύσεις στο Δημόσιο -που το newsbomb είχε αποκαλύψει από τον Φεβρουάριο ότι θα είναι τουλάχιστον 10.000 μέχρι τον Ιούνιο (Διαβάστε ΕΔΩ) - είναι ειλημμένη απόφαση. Παρά τις επίσημες διαψεύσεις, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης θα εμφανίσουν την εξέλιξη ως τετελεσμένο γεγονός.
Η επιβεβαίωση του NEWSBOMB έρχεται να διαλύσει την κυβερνητική προπαγάνδα με την οποία όλους τους προηγούμενους μήνες τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα του «δεν τρέχει κάστανο» και ότι «όλα καλά, κι' όλα ωραία». Το αντίθετο.
Έναν σχεδόν χρόνο μετά τις εκλογές του 2012, η κυβέρνηση τρώει συνεχώς χαστούκια από αλλεπάληλους εκβιασμούς των δανειστών μας, χωρίς να μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Όλα δείχνουν ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι σκληρότερα και πολύ πιο άδικα απ' όσα προηγήθηκαν τους προηγούμενους μήνες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: