Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!



Όταν οι αριθμοί που όλοι μπορούμε να καταλάβουμε μιλάνε από μόνοι τους.
Άχρηστος και μη παραγωγικός τόπος η Ελλάδα; Τεμπέλης και άχρηστος λαός οι Έλληνες οπότε πως θα τα ξεπληρώσουν; 
Ή απλά ένας μοντέρνος πόλεμος με τους εχθρούς που θέλουν να μας κλέψουν ακόμα μια φορά τον πλούτο της χώρας μας να έχουν δουλέψει προκαταβολικά  ύπουλα και να έχουν τοποθετήσει δικούς τους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού μετώπου; Το αν αυτοί ξεπουλάνε την Ελλάδα συνειδητά ή από πνευματική αναπηρία θα το κρίνουν τα ειδικά δικαστήρια την επόμενη μέρα. Και επόμενη μέρα θα υπάρξει είτε σε ένα εξάμηνο είτε σε έξι χρόνια. Το εγγυάται η ιστορία του ανθρωπίνου είδους. Σήμερα σημαντικό είναι να μένουμε στην ουσία και να μην επιτρέπουμε τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης.
Σήμερα η ουσία είναι να ενωθούμε όλοι μαζί. Είτε επειδή είμαστε όντως ανίκανοι και άχρηστοι και πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε και να κάνουμε ότι μας λένε, Είτε επειδή αν  όντως μας πολεμάνε, το κάνουν με μόνο όπλο  την διχόνοια    και μόνο αυτό αρκεί για να νικήσουμε και αυτό τον πόλεμο.
Ας μας βοηθήσει κάποιος που πιστεύει ότι το καλό της Ελλάδας βρίσκεται στην  υποταγή στους δανειστές. Τί καταλαβαίνει από αυτούς τους αριθμούς;
Είμαστε αυτοί που χρωστάνε περισσότερα; Είμαστε κάτι σαν έρημος και χωρίς πετρέλαια και τι να παράγουμε για να τους ξεπληρώσουμε; Είμαστε άχρηστοι οπότε καλά κάνουν και μας στύβουν μέχρι θανάτου;
Η ιστοσελίδα είναι του γνωστού παγκόσμιου δικτύου BBC και ενημερώνεται συνεχώς με την εξέλιξη των χρεών βάση του πόσο αυξάνονται από τους τόκους κ.λ.π.. Επειδή εδώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία, πιστεύουμε ότι το BBC δεν έχει ανάγκη να ρισκάρει την αξιοπιστία του βάζοντας ψευδή στοιχεί, όποιος και να είναι κατά τα λοιπά ο ρόλος του στο παγκόσμιο παιχνίδι. Πλατειασμοί και μπερδέματα με τους υπόλοιπους αριθμούς που αφορούν το εσωτερικό χρέος της Ελλάδας κ.λ.π. ας μείνουν απ’ έξω. Το εσωτερικό μας χρέος είναι καθαρά εσωτερική μας υπόθεση και όλες οι χώρες έχουν εσωτερικό χρέος.  
Κάνοντας κλικ σε κάθε χώρα πάνω στον κύκλο προβάλλεται η κατάσταση εξωτερικού χρέους της κάθε χώρας κ.λ.π. οικονομικά στοιχεία.
Π.χ. κάνοντας κλικ στο τμήμα του κύκλου που λέει GERMANY προβάλλονται:
--Μέσα στον κύκλο βέλη που δείχνουν σε ποιες   χώρες από αυτές που αναφέρονται στον κύκλο  χρωστάει η Γερμανία και δίπλα στο όνομα της κάθε χώρας πόσα χρωστάει;
-- Πάνω δεξιά δίπλα στα ανθρωπάκια (άντρα γυναίκας) πόσες χιλιάδες ευρώ χρωστάει σήμερα ο κάθε Γερμανός (το μερίδιο στο εξωτερικό χρέος ανά κάτοικο της χώρας π.χ. 50.659 €.).
--Από κάτω από τα ανθρωπάκια δίπλα στο σπιτάκι (τέσσερεις κολώνες με το αέτωμα) πόσο είναι το εξωτερικό χρέος σε σύγκριση με το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (π.χ. 176%) .
Για την Ελλάδα σήμερα,  μετά από τρία χρόνια καταστροφικής πολιτικής με απόλυτα δική τους ευθύνη (μνημονιακών τροικανών και τοπικών υπαλλήλων τους) λέει ότι χρωστάμε 38.073 € ανά κάτοικο. 
 Ερώτηση 1:   Πόσο ήταν το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας σε σχέση με το ΑΕΠ και πόσο χρωστούσε ο κάθε Έλληνας όταν μας αρχίσανε τον πόλεμο (ή όταν άρχισαν να μας σώζουν) και από εκεί και μετά μέρα με την μέρα η οικονομία μας καταστρέφεται όλο και περισσότερο;
Ερώτηση  2:   Τι σχέση είχαν αυτά τα μεγέθη της Ελλάδας σε σχέση με τις άλλες χώρες σήμερα και προ-κήρυξης πολέμου (ή σωτηρία της);
Ερώτηση  3:   Γιατί την Ελλάδα;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 38.000 ΕΥΡΩ.
ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ (10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ!!!!!!!!) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?????
Ένα ενδιαφέρον site, του BBC που ανανεώνεται διαρκώς και μας πληροφορεί ποιός χρωστάει τι και σε ποιόν.......

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: