Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους Γερμανούς

 Παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους Γερμανούς

- Δικαίωση του NEWSBOMB, που είχε προαναγγείλει μία εβδομάδα πριν την απαίτηση των Γερμανών να ''σπάσει'' η συμφωνία ΕΤΕ-Eurobank.- Απόλυτος πλέον ο έλεγχος της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας από το Βερολίνο.- Πλήγμα για τον Πρωθυπουργό. Ο ύποπτος ρόλος του Γιάννη Στουρνάρα.
 Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου θύμισε χθες η ανακοίνωση για τη ματαίωση της συμφωνίας συγχώνευσης Εθνικής και Eurobank.
To Newsbomb, έγκαιρα και έγκυρα, είχε αποκαλύψει μία εβδομάδα πριν τα σχέδια του Βερολίνου, που ήθελε να ματαιωθεί η συμφωνία συγχώνευσης των δύο τραπεζών, που είχε ήδη συντελεστεί ουσιαστικά.
Οι Γερμανοί θέλουν αρχικά τις δύο τράπεζες αυτόνομες και κάτω από τον έλεγχο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, στο οποίο τοποθέτησαν επικεφαλής έναν Ολλανδό τοποτηρητή τους. Στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί το plan B,που προβλέπει το πέρασμα της Εθνικής Τράπεζας στην Deutche Bank αλλά και το πέρασμα της Eurobank, που στο μεταξύ θα έχει απορροφήσει και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σε άλλη γερμανική τράπεζα.
Δείτε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: