Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Όταν ο Γ. Παπανδρέου αποθέωνε το «θαύμα» της Μανωλάδας

Όταν ο Γ. Παπανδρέου αποθέωνε το «θαύμα» της Μανωλάδας
Δήλωνε εντυπωσιασμένος σε ομιλία του το 2011
Εγκωμιαστικά σχόλια για τις φράουλες της Μανωλάδας έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου το 2011.
Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ο τότε πρωθυπουργός μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το «θαύμα» της Μανωλάδας σε ομιλία που είχε δώσει στο πλαίσιο ημερίδας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Η Ελληνική Γεωργία καινοτομεί»
«Φίλες και φίλοι, εντυπωσιάστηκα και εγώ σήμερα και ένιωσα χαρά, θα έλεγα ακόμα και συγκίνηση εδώ υπάρχει πραγματικά ένα δυναμικό ανθρώπων, που όχι μόνο πασχίζουν, όχι μόνο αγαπάνε τη δουλειά τους, αλλά και αναδεικνύουν το τι μπορούμε να κάνουμε», είχε πει, χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ σε μια άλλη αποστροφή ο πρώην πρωθυπουργός είχε κάνει λόγο για «κόκκινο χρυσό».
«Οι φράουλες στην Ηλεία, ο κόκκινος χρυσός της Μανωλάδας και της Βάρδας κρύβει ανθρώπους πρωτοπόρους και αναπτύχθηκε εκτατικά», είχε πει σύμφωνα με την εφημερίδα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΥΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 5.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΤΑΙΕΙ?......
ΕΙΣΑΣΤΕ
ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος πηγε στο μακρινο καστελοριζο να αναγγειλει την ενταξη της ελλαδας στο δντ. αν ηταν σιγουρος για την επιλογη του γιατι δεν το εκανε απο την αθηνα?
καποιος εξυπνος συμβουλος του ειπε για τη μανωλαδα και αυτος απλα το εχαψε. τετοιον ψηφισε ο ελληνικος λαος το 2009 για να γλυτωσει απο τον αλλο τον εξυπνο τον κωστακη.

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμο@7:06 μ.μ.
Και ομως ..υπαρχουν ακομα εραστες της ερμαφροδιτης συμμοριας των πασοκων! ! Αν και η συνομοταξια "πασοκ" τεινει προς δαρβινικη εξαφανιση ..γιατι ακομα και οι φιλοτιμα μαγειρεμενες δημοσκοπησεις το κρατουν σταθερα στα "ορια" της εξαφανισης...φανταστειτε τι θα "λαβει" ως ποσοστο εκλογων!!....παρολαυτα καποια ταϊσμένα και απολυτα χειραγωγημενα υποκαταστατα των "δημοκρατικων πολιτων"... εξακολουθουν να ερωτοτροπουν με τον υποκοσμο αλλα και δοσολογικο μεταμοντερνο νεοπασοκ!!
Παρακαλουμε τους ντοπιους ταϊσμένους γενιτσαρους να βγουν απο το καβουκι τους ...να μιλησουν στα καφενεια..αν εχουν ακομα αντερα….. γιατι πλεον ο κομπος εφτασε στο χτενι και επιβαλεται καθαρση απο τα περιττώματα που μη εχοντας επιχειρηματα να συγκρουστουν αναμασουν τις «πολιτισμενες ατακες» του δηθεν λαικισμου του δηθεν φασιστικων ιδεωδών και παει λεγοντας μονον και μονον για να δηλωσουν εστω και γραπτα στα blog τον αφωνο λογο τους...
Εμεις εξακολουθοπυμε να βγαινουμε στα καφενεια και να τους αποκαλουμε προδοτες ανδρεικελα και ταισμενα κομματοκοπροσκυλα....
Εσεις μπορειτε να καθίσετε στους καναπεδες σας και ως γνήσιοι γενιτσαροι μπορειτε περήφανα να βλεπετε τον λατρεμένο σας Σουλειμαν

Ανώνυμος είπε...

Ο 7 06 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια τώρα κρατάει η ιστορία με τα χωράφια φράουλας της Μανωλάδας. Όλοι τα ξέρανε αλλά κάνανε μόκο γιατί βόλευε. Τώρα μα**κίστηκαν οι δουλέμποροι και βγάλανε τα μάτια τους μόνοι τους. Βγήκαν στο πανελλήνιο γιατί η απληστία τους κάποια στιγμή θα φαινόταν. Αλλιώς θα είχανε ακόμα τους δούλους τους να δουλεύουνε τσάμπα. Και οι τοπική κοινωνία το ήξερε και η πολιτική ηγεσία του τόπου. Αλλά βόλευε... Τώρα ξαφνικά όλοι άρχισαν τις καταδίκες... Και δεν χρειάζεται να είναι Χρυσή Αυγή για να είναι φασίστας. Ο φασισμός είναι στα κεφάλια κάποιων φυτεμένος. Σκατά στις φράουλες τώρα και σε όλους τους εκμεταλλευτές.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 7.06 ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ" ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΟΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ! ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ {βλεπε Τζεφρι και τ αδελφια του αληθεια ποσα κονομησαν γιατην λεξη δημοψιφησμα?}ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ κ.λ.π. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ " ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΟΜΕΝ Ο ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 706
φανατισμενο κομματόσκυλο εισαι και λεχρίτης που πρέπει να εισαι με τρία τέσσερα αυτοκίνητα και αλλα τόσα σπίτια που αρχισε να εχει διαρροή η κουταλα σου? Τιποτένιε. Όλοι σου φαινονται φασίστες; Εσυ τι ήσουν με τον Αντρέα και το Σημίτη; Επαιρνες και καμιά μαιμου σύνταξη; Που είναι ο αρχηγούλης γιωργάκης σου; αφησε εσένα και κάτι ψωνια πράσινους συντρόφους να κάνουν αγωνα; αλλά μήπως σκεπτεσαι και τον αντρίκο τον γιο του γιωργάκη για αρχηγό; Το φτυσιμο θα παει χαμένο. ΟΥΣΤ. ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΙΝΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΜΤΟ ΚΟΜΑ ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΣΚΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΧΡΗΤΣΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ BΛAKA

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 1.40 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ " Τ Ζ Ε Φ Ρ Ι " ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΟΙ ΠΡΑΣΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 7.06 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑ ΤΩΝ 7.06 ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ " !!! ΣΟΦΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...
==================================
Ξεσπάθωσε η καφρίλα του επαγγελματικού (ενίοτε και καλά αμειβόμενου) αντιρατσισμού με πηχυαίους τίτλους…

«Αριστεροί» λαθρολάγνοι… Δεξιούληδες λαθροϋποκριτές… όλοι αλαλαζουν, βροντοφωνάζουν και αφορίζουν το «ρατσιστικό έγκλημα» στη Μανωλάδα.
Πίσω από αυτό τον οχετό της υποκρισίας και της αθλιότητας, υπάρχει μια προστυχιά που κρύβεται, αλλά και μια αλήθεια που σκόπιμα επιχειρούν να συγκαλύψουν. Ας τις ξεβρακώσουμε...

Η προστυχιά που κρύβεται…
Είναι πως δείχνουν σαν να περίμεναν εναγωνίως και από καιρό, να συμβεί ένα δολοφονικό περιστατικό όπως αυτό της Μανωλάδας, για να τροφοδοτήσουν με κιτρινισμό την πένα και τα μικρόφωνά τους.
Όχι βεβαίως γιατί τους περισσεύει ο ουμανισμός, αλλά γιατί τους πνίγει το ανθελληνικό δηλητήριο που φωλιάζει στην ψυχής τους, και στην πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί, σπεύδουν να το ξεράσουν.

Και η αλήθεια που κρύβουν…
Είναι πως η δολοφονική επίθεση στη Μανωλάδα, δεν έχει ρατσιστική ταυτότητα, αλλά την ταξική ταυτότητα ενός στυγνού και αδίστακτου ακόμη και μπρός στο έγκλημα εργοδότη.

Ας πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους…
Τα όπλα των μπράβων του εργοδότη στη Μανωλάδα δε βγήκαν γιατί απέναντι τους είχαν έναν «δυστυχισμένο» λαθρομετανάστη που πήγε να πληρωθεί, αλλά γιατί βρέθηκαν αντιμέτωποι με 200 απλήρωτους εργαζόμενους που έσπευσαν να απαιτήσουν τον κόπο της δουλειάς τους.
Τα όπλα δε βγήκαν γιατί απέναντι τους είχαν 200 λαθροεισβολείς, αλλά γιατί απέναντι τους είχαν 200 απλήρωτους εργαζόμενους.
Αυτοί οι μπράβοι, αυτού του εργοδότη, το ίδιο ακριβώς θα έκαναν, αν είχαν απέναντι τους και 200 απλήρωτους Έλληνες εργαζόμενους που θα έσπευδαν να απαιτήσουν τον κόπο της δουλειάς τους.

Σε όλους αυτούς τους "ανθρωπιστές"…
Και τους υποκριτές του κ@λου, οφείλουμε να θυμίσουμε πως: Τέτοιοι μπράβοι, τέτοιων εργοδοτών ανεξάρτητα από την πολιτική τους ταυτότητα, σπέρνουν καθημερινά τον τρόμο και ενίοτε και το θάνατο, όπου οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δίκια τους.

Αυτό δεν έκαναν βρε ελεεινοί οι μπράβοι (συμπεριλαμβανομένων και των κρατικών μπράβων) του Μάνεση στη Χαλυβουργία??? Ρατσιστική επίθεση ήταν ή ταξική???

Αυτό δεν έκανε βρε ελεεινοί το δολοφονικό πούλμαν της εργοδοσίας της ΕΤΜΑ, όταν συνέτριψε κάτω από τις ρόδες του το κεφάλι της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου??? Ρατσιστική επίθεση ήταν αυτή ή ταξική???

Η εγκληματική επίθεση στη Μανωλάδα δεν ήταν ρατσιστική επίθεση αλλά απόπειρα ταξικής δολοφονίας, και με τα παραμύθια σας συγκαλύπτετε την πραγματική ταυτότητα και τα κίνητρα των δολοφόνων.

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό…
Το χειρότερο είναι, πως στην προσπάθειά σας να βαφτίσετε κατά πως σας εξυπηρετεί τα γεγονότα της Μανωλάδας, δεν προσφέρετε μόνο μια πρώτης τάξεως υπηρεσία στα σχέδια του Σόρος και του λαθροδήμαρχου της Αθήνας, που αναλαμβάνουν εργολαβικά την αβανταδορία ισλαμοφασιστικών ταγμάτων θανάτου στη χώρα μας. Αλλά επιπροσθέτως…
Ρίχνετε και νερό στο μύλο του Χρυσαυγίτικου νεοναζισμού, με την ολέθρια και κοντόφθαλμη επικοινωνιακή σας διαχείριση.

Επίλογος:
Χάρισμά σας και το μποϋκοτάζ που ξεκίνησαν τα οργανωμένα συμφέροντα διεθνώς για τις φράουλες από τη Μανωλάδα. Αυτό καταφέρατε. Ελεεινοί. Περάστε τώρα και από το ταμείο...

Για την αποτύπωση Σκιώδης Ιτεώτης
σσ: προς διαχειριστές: αντέχετε την δημοσίευση? Αν ναι! Βγάλτετο

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν θα έβγαζαν όπλα αν ήταν Έλληνες φίλε Shadow Iteaman. Όντως ήταν ταξική επίθεση. Αλλά τάξη σαν των λαθρομεταναστώ δεν υπάρχει όμοια, αν μπορείς να την αποκαλέσεις τάξη. Αλλά αν ήταν Έλληνες θα είχαν παραπάνω δικαιώματα. Τώρα που ήταν λαθρομετανάστες δεν είχαν δικαίωμα να βρίσκονται καν εκεί και επομένως δεν είχαν εργατικά δικαιώματα. Οπότε άνετα και χωρίς φόβο και πάθος ο μπράβος τους τραμπούκισε για να φύγουν και να πάρουν άλλα θύματα προς εκμετάλλευση.
Πολλά χρόνια γίνεται αυτή η δουλειά εκεί και το ήξεραν όλοι. Και καλά θα κάνουν όλοι να τις μποϊκοτάρουν γιατί ποτέ δεν ήταν μια "υγιής και καινοτόμα επιχείρηση που έδειχνε τον δρόμο προς την ανάπτυξη" όπως έλεγαν οι πολιτοί τότε. Μόνο αυτοί που εκμεταλλεύονταν τους κακομοίρηδες απολάμβαναν τους "καρπούς" της φράουλας. Τώρα να τις φάνε όλες μόνοι τους.

Ανώνυμος είπε...

"αντέχετε την δημοσίευση?"
Σιγά μην μας λιώσει και τον υπολογιστή τέτοιος πύρινος λόγος...

Ανώνυμος είπε...


ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ"...
=====================================
Φυσικά και δεν αποτελεί "πύρινο λόγο" η προσέγγιση μου αγαπητέ ανώνυμε, ούτε αυτή ήταν η επιδίωξη.. αλλά .... ως πρόκληση και μόνον "καίει" όλους εκείνους που εμμένουν στον επιδιωκόμενο αποπροσανατολισμό μέσω αυτής της υπόθεσης. Η εκμετάλλευση του θέματος της Μανωλάδας κατά το δοκούν ήταν ο σκοπός του σχολίου. Φυσικά η 'πρόκληση' προς τους φιλόξενους διαχειριστές της σελίδας έχει να κάνει μόνον και μόνον με την ως αντίθεση της προσέγγισης μου σε σχέση με τα αναρτούμενα άρθρα επί του εν λόγω θέματος και δεν αφορά "πρόκληση" για τους αναγνώστες....
Πάντως οι "νέες ανερχόμενες δυνάμεις " της πολιτικής ζωής του τόπου ....σαφώς και δεν θα συμφωνούσαν με μια τέτοιου είδους προσέγγιση…
Έχει καλώς!! Άλλωστε είναι άκρως επικίνδυνο να είμαστε σύμφωνοι σε όλα!! Καλή συνέχεια

Σκιώδης