Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: Μάστιγα οι κλοπές μετάλλων!


Τέλος δεν έχουν οι κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας αλλά και κοντά στην πόλη της Άμφισσας. Σύμφωνα με κατοίκους αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή οι Ρομά δεν έχουν αφήσει τίποτα στη θέση του. Έχουν «σηκώσει» φρεάτια, καλώδια χαλκού, αλουμίνια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να πουληθεί. Οι αστυνομικές Αρχές γίνονται δέκτες των παραπόνων των πολιτών ενώ ο Δήμος Δελφών προσπαθεί με «νύχια και με δόντια» να λύσει το πρόβλημα.

Όπως αναφέρουν οι πολίτες, πρόσφατα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου κινητοποίησαν τους τοπικούς άρχοντες οι οποίοι τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο γίνεται έρευνα για το ρεύμα το οποίο έχει καταναλωθεί εδώ και αρκετά χρόνια στον καταυλισμό των Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή του Βιομηχανικού Πάρκου Άμφισσας (ΒΙΟΠΑ).

Κύκλοι από τον Δήμο αναφέρουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να διευκρινιστεί ποιος πήρε την απόφαση να συνδέσει τον καταυλισμό με ρεύμα και φυσικά αν αυτό το ρεύμα πληρώθηκε και από ποιους. Όπως δήλωσε πρώην δημοτικός σύμβουλος στη zougla.gr « Εύχομαι τους λογαριασμούς του ρεύματος από τον καταυλισμό των Ρομά να μην τους έχουν πληρώσει οι πολίτες της Άμφισσας».

Διαβάστε επίσης: Άμφισσα: Ρομά έκαναν φύλλο και φτερό παλαιά οχήματα του Δήμου Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια: