Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ-ΤΡΙΤΑΙΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ
Μεταμορφώσεως 25, Τ.Κ.  332 00 ΙΤΕΑ – Τηλ. 22650 35 107

Ιτέα  03.04.2013

                                                     
Αγαπητά μας Μέλη,
Σας ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη προσέλευση σας στην Γενική μας Συνέλευση μετά Αρχαιρεσιών της 31.03.2013.
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας  συνεστήθη ως κάτωθι.
Πρόεδρος Σοφία Μανωλιουδάκη, Αντιπρόεδρος Μαρίκα Μπραούζου, Γραμματέας Γεώργιος Κουτσούκος, Ταμίας Ευδοξία Λεοντίου , Δημοσίων Σχέσεων Ευστάθιος Δελής, και Τακτικά Μέλη Καπρέλης Γεράσιμος και Τρόπουλου  Σία.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή  εξελέγησαν οι  Μωραιτης Ηλίας,  Σκαρίμπας Μιχαήλ και Ποντίκης Ευθύμιος.
Σας ευχαριστούμε όλοι και σας υποσχόμαστε  ότι θα  συνεχίσουμε  το έργο μας  όπως  άλλωστε έχουμε αποδείξει την τελευταία 4ετία και θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις επιτυχίες μας  όχι μόνο σε εκδηλώσεις αλλά και σε καινούργιες καινοτομίες
Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για την Τρίτη εκδήλωση της καινούργιας χρονιάς το 2013  για το οποίο και ευχόμαστε ξανά να περάσουμε όλοι με υγεία.
 Στις 20.04.2013 αποφασίσαμε να κάνουμε μία εκδρομή  στην Σαλαμίνα. Προορισμός μας  η Μονή της  Φανερωμένης την οποία πιστεύουμε ότι ελάχιστοι έχουμε επισκεφθεί. Θα ξεκινήσουμε το πρωί στις 7 η ώρα από το γραφείο μας  και θα δεχόμαστε εγγραφές μέχρι και την 15η Απριλίου  ημέρα Δευτέρα. Μετά την  σύντομη συμπλήρωση ενός ΠΟΥΛΜΑΝ  και εφόσον υπάρξει μεγάλη προσέλευση θα χρησιμοποιήσουμε και δεύτερο ΠΟΥΛΜΑΝ. Τα έξοδα μετακίνησης για όλες τις διαδρομές θα  είναι ΔΩΡΕΑΝ   για τα Μέλη μας ενώ για τους συνοδούς και τα μη Μέλη θα είναι 15 € το άτομο.  Εγγραφές στο γραφείο μας από την Δευτέρα 08.04.2013 τις γνωστές ώρες 10-11 το πρωί. Εγγραφές θα γίνονται ΜΟΝΟ στο γραφείο μας και όχι τηλεφωνικές η καθ οδόν. Το φαγητό θα είναι ελεύθερο για όλους ,δηλαδή όπου θελήσει ο καθένας μας στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας  η όπου αλλού βρεθεί κατάλληλο στέκι. Μπορείτε να κρατάτε και προσωπικά φαγητό.
Σας ενημερώνουμε ότι θα είναι σωστό να επιβεβαιώσουμε την ορθότητα του προσωπικού μας Α Μ Κ Α και του Α.Φ.Μ.  είτε στην ιστοσελίδα www.idika.gr    η στα Κ Ε Π επιδεικνύοντας το Ασφαλιστικό μας Βιβλιάριο .Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι στην Ηλεκτρονική Πινακίδα της Δημοτικής Ενότητας στον Μόλο της Ιτέας  εμφανίζονται συνήθως οι περισσότερες εκδηλώσεις και ενημερώσεις Φορέων της πόλης μας και μπορείτε να τις παρακολουθείτε για να ενημερώνεστε.
Ευχαριστούμε
Η Πρόεδρος                                                                            Ο Γραμματέας
Σοφία Μανωλιουδάκη                                                 Γεώργιος Κουτσούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: