Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΤΕΑΣ : ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ!!!...


 Σήμερα όλοι στο γήπεδο!.. (συγνώμη, στο Δημαρχείο)
    Θυμίζει παλιές καλές εποχές, χωρίς internet και facebook, χωρίς αφίσσες και προσκλήσεις, τότε όπου η είδηση για μιά συγκέντρωση, περιφερόταν από στόμα σε στόμα και γινόταν γνωστή από τον ίδιον τον κόσμο.  Έτσι λοιπόν, για την σημερινή Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας, με αφορμή την συζήτηση της πρότασης ενός Τοπικού Συμβούλου, περί πεζοδρόμησης της Παραλιακής Λεωφόρου, θα πρέπει να ενημερωθούμε όλοι και να πάμε εκεί ΟΛΟΙ!!!
    Σήμερα, Δευτέρα 8-4-2013, και ώρα 20:30', θα πρέπει να είμαστε εκεί, στον χώρο Συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, για να ακούσουμε την εισήγηση, την τεκμηρίωση και τα νέα στοιχεία τα οποία έχουν προκύψει από τις τελευταίες Τοπικού Ενδιαφέροντος Μελέτες, προκειμένου να πεισθούν οι Τοπικοί Σύμβουλοι και εμείς, για την αναγκαιότητα του μέτρου.
  Στο Δημαρχείο λοιπόν και όχι στο γήπεδο!..  Εκεί όπου υπάρχει η άποψη, ο σχεδιασμός και το όραμα για το μέλλον της Ιτέας. Να είμαστε όλοι εκεί! Αλήθεια...
 

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΟΥΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΓΟΥΡΑΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ... ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟ 10ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

CHRIS είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ
ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ (ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΛΗΣΗΣ (ΟΠΤΙΚΗΣ Ή ΗΧΗΤΙΚΗΣ). ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΕΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΙΤΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΡΡΑ; NA ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ή ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ασε φιλε καποιοι το εταξαν αυτο το γεφυρακι στο ξενια προεκλογικα
αν τους βρεις στειλε χαιρετισματα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ CHRIS !ΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΔΩΔΩΝΗ ΕΩΣ ΜΑΙΑΜΙ- ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΤΕΑ ΣΤΟΛΙΔΙ. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ?

ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ είπε...

Με την απογορευση αυτοκινητων στον παραλιακο δρομο της Ιτεας ,ερχεται και ο οικονομικος μαρασμος της απο τον εσωτερικο τουρισμο.Μου φαινεται τελικα οτι το σχεδιο της κ Λαινη περι μη υπαρξης τουρισμου στην φωκιδα ,παιρνει σαρκα και οστα, ετοιμαστειται να κλεισετε ολες τις επιχειρισεις σας μιας και η κ Μπακολουκα το ξεκινησε απο νωρις φετος το μετρο αλλα τελικα δεν βλεπω να χρειαζεται να το συνεχισει μιας και θα κλεισουν ολες απο μονες τους με το μετρο της απογορευσης κυκλοφοριας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ.

σύκα σύκα και σκάφ σκάφ είπε...

ένα δίκιο το έχει ο 8:24.
άλλο το δεκαπενταύγουστο να γιορτάζεις τη Θεοτόκο μέχρι το πρωί και άλλο κάθε μέρα του καλοκαιριού να παίζουν τα ηχεία στον αέρα.