Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Παράξενα αλλά και αναμενόμενα αυτά που συμβαίνουν στον συνδυασμό του κου Φουσέκη


Κουίζ
Στοίχημα βάζουν πολλοί για το ενδεχόμενο μη συμμετοχής εν ενεργεία Αντιδημάρχου στο νέο ψηφοδέλτιο του νύν Δημάρχου Δελφών. Άλλωστε,γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι πολύ δύσκολα το πρόσωπο αυτό θα δεχτεί να συμμετάσχει και να επιχειρήσει την ανανέωση ακόμη μιας θητείας.
Η ενδεχόμενη άρνηση του συγκεκριμένου προσώπου, που είναι πολύ πιθανή, θα είναι βαρύ πλήγμα για την εκλογιμότητα του συνδυασμού (αν είναι ξανά υποψήφιος ο νύν Δήμαρχος, γιατί και αυτό ανοικτό είναι) μιας που πιάνει«ταβάνι» σε σταυροδοσία.
Οι λόγοι που πιθανόν να συμμετάσχει ξανά είναι γνωστοί για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο δήμο, αφού πολλές φορές νιώθει να εκτίθεται από τη στάση του Δημάρχου!; Όποιος το βρει κερδίζει τριήμερο στην Ιτέα...
Είναι κι άλλοι
Το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι το μόνο που σκέφτεται να μη συμμετάσχει.Υπάρχουν άλλοι τρεις σύμβουλοι που μπορεί να μην το λένε δημόσια, αλλά το θεωρούν σίγουρο ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι με το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.Είναι μάλιστα, τόσο έντονη η οργή τους που δηλώνουν διατεθειμένοι να βρεθούν απέναντι, αν και εφόσον υπάρξει ένας δεύτερος συνδυασμός που να κινείται ιδεολογικά από τα δεξιά μέχρι το κέντρο.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι ότι διεκδικούσαν καρέκλες και δεν τις πήραν, είναι ότι αισθάνονται εντελώς στο περιθώριο,καταλογίζοντας στο δήμαρχο ότι διοικεί με μια ομάδα παλαιών και νέων προσωπικών του φίλων.
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε λες γιαυτο εχουμε δει συχνα τον Φουσεκη με τον Παπαλαιο να συντρωγουν τα δυο τους?και γω νομισα οτι τους ενωναν τα Τουμπαναρια!ειδομεν

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΠΑΣΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ Η ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΥΛ π.χ."ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ" ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ σας πήρανε τα πάντα,σας παίρνουνε και το Λιμενικό Ταμείο και σεις γράφετε ..κουραφέξαλα