Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣ​Η - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙ​ΟΥ ΧΡΙΣΣΟΥ


Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων ζωής του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρισσού διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Το Δημοτικό Σχολείο Χρισσού και η τοπική κοινότητα. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον». Η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό την ανάδειξη της σημαντικής συμβολής της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου και την αλληλεπίδραση της σχολικής κοινότητας με την ευρύτερη κοινωνία. Με ιδιαίτερη χαρά θα παρουσιαστεί το ιστορικό αρχείο του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού από τη νεότερη ιστορία μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Τα αρχεία του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού από το 1888 μέχρι και το 2000 θα φιλοξενηθούν στο αρχείο της Τοπικής Κοινότητας Χρισσού αναδεικνύοντας έτσι το σημαντικό ιστορικό τεκμήριο για την ιστορία της εκπαίδευσης. Η παρουσία όλων όσων φοίτησαν στο Σχολείο Χρισσού, όπως και η παρουσία όσων θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή θα είναι χαρά και τιμή για τον Σύλλογο να συμμετέχουν την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 και ώρα 5μμ στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για τη σχέση σχολείου και τοπικής κοινότητας.  

Την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρισσού στηρίζουν η Δημοτική Ενότητα Δελφών και η Τοπική Κοινότητα Χρισσού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι δεν είναι ενήμερος ο Σύλλογος για ότι το Δημοτικό Σχολείο του Χρισσού, θα είναι ένα από τα δύο Σχολεία που σκοπεύουν να τα κλείσουν δια παντός......Τραγική ειρωνία ως απάντηση για το ΜΕΛΛΟΝ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ.............Ευελπιστώ στην άμεση αντίδραση των Δημοτών, ώστε να έχει ΜΕΛΛΟΝ το ΣΧΟΛΕΙΟ του Χρισσού.

Katerina Zacharopoulos είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε
Φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να πιστεύεις ότι ο Σύλλογος δεν θα ήταν ενημερωμένος.Όσο δεν υπάρχει ακόμα τελική απόφαση ο Σύλλογος και οι Χρισσαΐτες θα πολεμούν να μείνει ανοικτό το σχολείο!!!Σε προσκαλούμε και εσένα στην ημερίδα και θα χαρούμε ιδιαίτερα να εκφράσεις και εσύ τις απόψεις σου σχετικά με το ΜΕΛΛΟΝ του σχολείου μας!
Η εκπρόσωπος του Συλλόγου
Κατερίνα Ζαχαροπούλου
Εκπαιδευτικός - Φιλόλογος