Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δυο Ιτιώτες διακρίθηκαν σε μουσικό διαγωνισμό κερδίζοντας το Γ΄ βραβείο!


Δυο Ιτιώτες διακρίθηκαν σε μουσικό διαγωνισμό κερδίζοντας το Γ΄ βραβείο!
Ο Φοίβος Κατσιφλώρος και ο Θανάσης Ζουρνής, μέλη του συγκροτήματος Rumors διακρίθηκαν στο 10ο διαγωνισμό που διοργανώνει το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!
------------------------------------
Για 10 συνεχή χρονιά το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, οι συνεργάτες του και -φυσικά- οι πρωταγωνιστές, τα 20 από τα 85 συγκροτήματα που προκρίθηκαν για την Ημιτελική φάση και έπαιξαν στα Live του Band Festival 2013 απέδειξαν ότι ξέρουν να ταρακουνούν ευχάριστα τη μουσική ζωή της Αθήνας, με ωραίες συνθέσεις και δυνατά παιξίματα.
Σε πολύ δυνατούς ρυθμούς, από funk μέχρι metal, κινήθηκαν τα συγκροτήματα που πήραν μέρος στους Ημιτελικούς. Τρεις ημέρες με συνεχείς πρόβες ήχου, με τους μουσικούς να ερμηνεύουν γεμάτοι ενέργεια και κέφι και με την επιτροπή να κρατά τις σημειώσεις της… για να φτάσουμε στο μεγάλο Τελικό, τον 10ο Τελικό από τότε που ξεκίνησε ο θεσμός του Band Festival.
Οι αυλαία της Τελικής Φάσης του Band Festival 2013 έπεσε στις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου με μεγάλους νικητές τους:
Deep in the top (Α' Βραβείο)
Mairidian (Β΄ Βραβείο) - Parthian Shot (Β' Βραβείο)
Rumors (Γ' Βραβείο)
Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποφάσισε ότι έπρεπε να δοθούν δύο δεύτερα βραβεία, αφού θεώρησε τα δύο συγκροτήματα ισάξια και, αν ήταν δυνατόν, θα έδινε βραβεία σε όλους, όσοι έλαβαν μέρος στον Τελικό, αφού όλα τα συγκροτήματα είχαν κατά γενική ομολογία αξιοζήλευτο επίπεδο.
Rumors: Γιάννης Φιλίππου μπάσο Νανά Περράκη φωνή  Θοδωρής Ντυλγέρης κιθάρα  Φοίβος Κατσιφλώρος τύμπανα  Θανάσης Ζουρνής πλήκτρα



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!
RUMORS BAND!

Ανώνυμος είπε...

ενα μπραβο κι απο μενα!για την αποκατασταση της αληθειας στο γκρουπ συμμετεχει και ο κιθαριστας ΠΑΝΟΣ ΝΤΥΛΓΕΡΗΣ που υπηρετει τη θητεια του και δεν ελαβε μερος στο διαγωνισμο.ετσι οι ΡΟΥΜΟΡΣ επαιξαν λειψοι.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΙΕΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ !!!