Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Der Spiegel - ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ!!.. Από την Γερμανία (στην Ελλάδα) με αγάπη.....


Το κοσμοαγάπητο καλό Γερμανικό περιοδικό ''Der Spiegel'', για άλλη μιά φορά έδειξε το ύψος της υπόληψης  την οποία έχει για την Ελλάδα.  Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα περιοδικό  με πολύ μεγάλη κυκλοφορία, πρωτίστως πολιτικό, του οποίου ο Γερμανικός ηγεμονισμός πολλές φορές έχει περάσει τα όρια του γελοίου.  Ενθυμείσθε και την μεσαιο-δακτυλούσα Αφροδίτη της Μήλου ως εξώφυλλο και τα συνεχή πικρόχολα και απαξιωτικά άρθρα του για την σύγχρονη Ελλάδα. 
Στο τελευταίο τεύχος του μας παριστάνει επιβαίνοντες σε έναν γάϊδαρο, υπό την ομπρέλλα της Ε.Ε. Και επειδή αυτό το περιοδικό εν πολλοίς πρεσβεύει τον μέσο Γερμανό, είναι λογικό να υποθέτουμε ότι η χώρα μας τυγχάνει αυτού του επιπέδου  εκτιμήσεως  στην Γερμανία.
Μα αυτοί είναι οι Σύμμαχοί μας !  Αυτοί είναι οι δανειστές μας !  Αυτοί είναι οι καθοδηγητές μας στα ευρωπαϊκά ιδεώδη!  Αυτοί μας λένε (επιβάλλουν) τι να κάνουμε και αυτοί θέλουν να αξιοποιήσουν (αρπάξουν) τους φυσικούς μας πόρους!  Αυτοί επιμένουν να μας λένε ότι κακώς τους πολεμήσαμε  όταν μας έσφαζαν και ότι κακώς ζητάμε τα κλεμμένα απ' αυτούς!  Ήταν υποχρέωσή τους να μας τα πάρουν και πράξη τιμής να μας εκτελούν στις αλάνες.... Αυτούς ξέρουμε για Σωτήρες...   Άλλαξε κάτι;..
Κρατείστε το σημείωση :  η εποχή των γαϊδάρων είναι ο Μάϊος!!!...

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ !!!