Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΟΙ ΚΑΣΤΕΛΛΙΩΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ S&B




Η εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. πραγματοποιεί εξορύξεις ακόμα και σε χώρους που δε διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Αυτή η καταστροφή έγινε χωρίς ποτέ να δωθεί άδεια επέμβασης.

Το επιβεβαιώνει το Δασαρχείο Άμφισσας με το αρ. πρωτ. 360/43534/12-4-2013 έγγραφό του προς το Δημήτριο Μπάκα σε απάντηση της από 6-3-2013 αίτησής του.

Στο κοίτασμα Νερά 4-5-6-7 σε τμήμα 78,045 στρεμμάτων δε δόθηκε ποτέ άδεια επέμβασης.

Αυτά τα 78,045 στρέμματα είναι η κορυφογραμμή ορατή και πλησίον των Καστελλίων, «η Τσούκα του Αη Βασίλη» και η «όμορφη πλαγιά» που κατακρεουργήθηκαν.

Η καταστροφή έγινε με την κάλυψη του Δήμου Δελφών (Καταγγελία Δ. Μπάκα 2-3-2012 σελ.60-68) και την ξεδιάντροπη και προκλητική ανοχή των αρμόδιων υπηρεσιών, δηλαδή της Επιθεώρησης Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος, της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, του Κ.Ε.Π.ΠΕ. Στερεάς Ελλάδος, της Διεύθυνσης Δασών Φωκίδας και του Δασαρχείου Άμφισσας.

Η εταιρεία της οικογένειας Κυριακοπούλου αποδεικνύεται πόσο αφερέγγυα και πόσο επικίνδυνη είναι.

Στοιχεία: Δ. Μπάκας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που ειναι το εγγραφο,να το διαβασουμε και μεις??
αυτος ο μπακας ρε παιδι μου, ολα τα βλεπει!!!!
ενω οι επιθεωρητες...
και το δασαρχειο..θαυμα!!θαυμα!!!ανενηψε ο τυφλος!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΑΤΟ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο "ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ" ! ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ??? ΠΟΣΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ Η S&B ??? ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΕ !!!