Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Απάντηση του Υπ. Εσωτερικών στην ερώτηση της κ. Μανδρέκα για το αιολικό Πάρκο Βουνιχώρας

20100408-anemogennitries-3


Στην κοινοβουλευτική ερώτηση της Βουλευτή Φωκίδας κ. Μανδρέκα σχετικά με τα ανταποδοτικά τέλη από το Αιολικό Πάρκο ΑΕΤΟΣ ΑΕ που λειτουργεί στην Τοπική Κοινότητα Βουνιχώρας του Δήμου Δελφών απάντησε το Υπουργείο Εσωτερικών. Δείτε την απάντηση.


www.amfissapress.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ κ.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΟΥ ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ! ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΑΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω αν έχουν άδειες αλλά τα σχόλια για καταστροφές στον περιβάλλοντα χώρο δεν τα καταλαβαίνω. τι κατέστρεψαν; ούτε εξατμίσεις έχουν, ούτε απόβλητα. αέρας που γυρνάει ένα μοτέρ για να παράγει ρεύμα είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ . ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΖΩΑ κ.λ.π. ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΛΩΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ {που θα ειναι} ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΑ ΖΩΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΒΟΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΙΚΕΣ . ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΡΟ ΑΡΚΕΤΟΥ ΚΕΡΟΥ !