Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΩΚΙΔΑΣ F9


Παρασκευή βράδυ λοιπόν έγινε η δεύτερη (2) συνάντηση της νεοσύστατης ομάδας f9/photographers e.t.c.  στο καφενείο του Νεκτάριου (Μαρίας Φασίτσα) στην Άμφισσα.
Για πρώτη φορά – εάν θυμάμαι και εάν ξέρω καλά –γίνεται απόπειρα για δημιουργία μιας ομάδας με βασικό άξονα την Φωτογραφία στον Νομό μας.
 
 

Σας παραθέτω το κείμενο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας.


Η ανάγκη δημιουργίας αυτής της ομάδας προέκυψε από απλούς λόγους επαφής και επικοινωνίας των ανθρώπων που ασχολούνται με την φωτογραφία ερασιτεχνικά και εκείνων  που προσεγγίζουν και αναζητούν θέματα τα οποία σχετίζονται βαθύτερα με την τέχνη της φωτογραφίας.
Έτσι βρεθήκαμε στο χώρο των παλιών βυρσοδεψείων (Χάρμαινα) στην Άμφισσα-κυκλωμένο από διαμπερείς εικόνες μνήμης-φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι  απ΄ τη γύρω περιοχή και αρχίσαμε να κτίζουμε την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  F9/photographers e.t.c
Η ομάδα ελπίζει ότι θα προσελκύσει νέα μέλη που με μια κάμερα θα δημιουργούν καθημερινές εικόνες και ότι θα τους φέρει πιο κοντά με θέματα της εποχής μέσα από την καταγραφή και την δυνατότητα που έχει η φωτογραφία ως εργαλείο  διαφυγής από την καθημερινότητα.
ΑΜΦΙΣΣΑ  (Ταμπάκικα/Χάρμαινα) ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2013
Η ιστοσελίδα της ομάδας
Και η παρουσία της ομάδας στον Ιστότοπο Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook.
Εμπλεκόμενοι είναι ερασιτέχνες και επαγγελματίες και γενικότερα όποιος έχει αγάπη προς το αντικείμενο της φωτογραφίας. Και μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι.
Η ομάδα είναι ανοιχτή και δέχεται όποιον νομίζει ότι θέλει να υπάρχει μέσα από τις φωτογραφίες του.
Και γιατί όχι ..
Να καταγράφει τις εμπειρίες μέσα από τις φωτογραφίες του.
Βαγγέλης Κοντογεώργος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω πως είναι Μαρία Φασίτσα και όχι Φασίστα. κάντε μια διόρθωση μην σας πάνε για συκοφαντική δυσφήμιση!

Καρτερία είπε...

Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Διορθώθηκε.