Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΙ ΔΕΛΦΩΝ-ΔΩΡΙΔΑΣ… ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2014


Με λίστα ή χωρίς χρίσματα δεν θα δοθούν σε Δελφούς και Δωρίδα
Το ότι ο Ιούνης είναι ο μήνας των εντατικών διαβουλεύσεων για τις ερχόμενες (25 Mαίου 2014) είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι αυτό το καλοκαίρι, στα πανηγύρια και τις λαικομαζώξεις, θα βγουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι σε Δελφούς και Δωρίδα.
Βέβαια το αρνητικό και αυτό που φρενάρει πολλούς εν δυνάμει ενδιαφερόμενους είναι ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε αν οι εκλογές θα γίνουν με λίστα ή ‘όχι. Και αν μέχρι πριν λίγο καιρό τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα καθώς οι πληροφορίες έλεγαν ότι πολύ δύσκολα θα πηγαίναμε με λίστα σήμερα τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα.
Και είναι μπερδεμένα διότι πλέον δεν παίρνει το Σαμαρά, μετά το φιάσκο με την ΕΡΤ, να κάνει άλλη μονομερή ενέργεια , χωρίς να ρωτήσει το ΠΑΣΟΚ από τους ψήφους του οποίου εξαρτάται η βιωσιμότητα της κυβέρνησης.
Πέρα όμως από αυτό το σίγουρο είναι ότι σε αυτές τις εκλογές πέρα από Αθήνα-Πειραιά-Θεσσαλονίκη-Πάτρα και 2-3 ακόμη μεγάλες πόλεις δεν θα δοθούν χρίσματα.
Αυτό απελευθερώνει σε μεγάλο βαθμό πρώην δημάρχους και άλλα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που τώρα βρίσκονται στον πάγκο ώστε να κάνουν μεταγραφές που μέχρι πρότινος μας φαινόταν απίστευτοι. Και επειδή θα πείτε ότι μιλάω γενικά θα σας πω ότι το δρόμο που χάραξε ο Καπετζώνης στη Φωκίδα , με το υπερκομματικό–πολυκομματικό ψηφοδέλτιο θα ακολουθήσουν και άλλοι στους Δελφούς που θα τρίβετε τα μάτια σας .
Λιγάκι υπομονή χρειάζεται και θα μάθετε όλες τις διεργασίες …
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΚΑΠΕΤΖΩΝΗΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΡΙΔΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ........