Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Το προκλητικό έργο στο Γαλαξίδι – Φωτογραφίες


Ο δρόμος που οδηγεί στο σπίτι  προέδρου ΤΚ Γαλαξιδίου Γιώργου Νάκου, δεν είναι προνομιούχος και στρώθηκε με δική του δαπάνη.




Οι δύο φωτό - Αρχή του δρόμου που οδηγεί στην ΕΣΤΙΑ Άγιος Νικόλαος και δίπλα διακρίνεται το γκρέιτερ που έστρωνε 3Α χθες αργά το μεσημέρι (ώρα 16:00)


Περιοχή Χηρόλακας: φαίνονται καθαρά οι λακκούβες στο οδόστρωμα που είναι μεγαλύτερες από την άσφαλτο που έχει απομείνει. Η Φωτογραφία δείχνει σημείο 50 μέτρα από το Δημαρχείο, ο δρόμος του οποίου είναι εξίσου καρόδρομος.


Ο δρόμος που οδηγεί σε ιδιωτικές κατοικίες στην περιοχή στρώθηκε με μέσα των ιδιοκτητών τους.


Ο δρόμος που οδηγεί οικίες μόνιμων κατοίκων του Γαλαξιδίου έχει στρωθεί με 3 Α με δαπάνη των κατόχων τους.

Αγροτικός δρόμος, στον οποίο έχουν ανεγερθεί δυο οικοδομές και είναι λίγα μέτρα μακριά από το δρόμο που οδηγεί στις βίλες Γουργουρή, ο οποίος είναι σε άθλια κατάσταση.


Η αρχή του δρόμου που οδηγεί στις βίλες Γουργουρή, διακρίνεται το ασφαλτικό υλικό που στρώθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου.


Είναι εμφανής η διαφορά στο κομμάτι που στρώθηκε χθες Πέμπτη, καθώς το γκρέιτερ του δήμου συνέχισε τη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση, χθες νωρίς το πρωί.


Η ασφαλτόστρωση σταματά στη διασταύρωση, ακριβώς μπροστά από τις προς πώληση βίλες του ζεύγους Γουργουρή, όπου πιθανόν αν δεν είχα ενημερωθεί για τις καταγγελίες θα είχε στρωθεί και η διασταύρωση!


Ο άλλος δρόμος, για τον οποίο ο κ. Γουργουρής ισχυρίστηκε ότι πηγαίνει τονίζοντας ότι δεν είχε ανάγκη να κάνει διάκριση υπέρ του, φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι άσφαλτος, αλλά απλός χωματόδρομος που εφάπτεται με την εθνική (είσοδος ΚΑΡΤ).


Η συνέχεια του δρόμου, όπου διακρίνεται η είσοδος της επιχείρησης Κοντονίκου, ο οποίος περισσότερο από μια δεκαετία παρακαλάει το δήμο να στρώσει το δρόμο…


Οι φωτογραφίες είναι από την εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: