Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Έρχεται νέο Μνημόνιο μετά τις γερμανικές εκλογές

Έρχεται νέο Μνημόνιο μετά τις γερμανικές εκλογές

-Ή τα ψηφίζετε όλα ή πάμε σε εκλογές με λίστα.-Εκβιασμός από το Μαξίμου στους Βουλευτές της Ν.Δ.-Καζάνι που ''βράζει'' η Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Η αίσθηση ότι τα δύσκολα είναι μπροστά, κυριαρχεί εδώ και 10 περίπου μέρες στο Μαξίμου.
Η διάψευση των προσδοκιών για τη βοήθεια που θα έρθει από το Βερολίνο, μέσω ενός γενναίου κουρέματος του Ελληνικού χρέους, προσγείωσε απότομα τον Πρωθυπουργό και το στενό κύκλο των συνεργατών του.
Οι Γερμανοί δεν συζητούν για ''κούρεμα'' του ελληνικού χρέους και φαίνεται ότι το εννοούν απόλυτα έχοντας και τους δικούς τους σχεδιασμούς. Επιδιώκουν μία χρονική μετάθεση του χρέους σε βάθος χρόνου που όμως θα συνδεθεί με ένα νέο μνημόνιο με ακόμα πιο σκληρά μέτρα αφού το πρόγραμμα ''δεν βγαίνει'' και τα έσοδα έχουν καταρρεύσει.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνεχεία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αντρες 'Αντωνη που φορανε παντελονια τωρα διεκδικουν τα παντα απο αυτους που χωρις οπλα κατελαβαν την χωρα σου κι ασυ καθεσαι με τον αλλο βλακα τον Τζεφρι και χαχανιζεται !!! Τωρα ζητας απο τα διενθη δικαστηρια οτι μας χρωσταει η Γερμανια τους απειλεις οτι βγαινεις και απο το ευρω κι ας την Μεργκελ και τον Σοιμπλε να ψαχνονται ! Οπως αυτοι ξεφτιλισαν και συνεχιζουν να ξεφτιλιζουν εναν υπερηφανο λαο που δεν μπορεσαν με τα οπλα να τον καταλαβουν ετσι κι εσυ χωρις οικτο τραβα τους στα δικαστηρια μηπως και αναπαυθουν αυτοι που εχυσαν το αιμα τους για να εισαι εσυ κι ο Τζεφρι ελευθεροι να μας προδιδεται!!! Αλλα αυτα βεβαια ειναι για αντρες με παντελονια κι οχι με φουστες που εισαστε εσεις οι οσφυοκαμπτες και ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ? ΑΘΛΙΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΛΠ. Η ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ?