Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΑΣ... ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΓΙΟ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ


ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ!!!

Την ώρα που εκατομμύρια συμπολίτες μας ζουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και εκατοντάδες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτα, κάποιοι έχουν βρει τον τρόπο να απορροφούν εκατομμύρια ευρώ από προγράμματαΕΣΠΑ και να θησαυρίζουν στη πλάτη του ελληνικού λαού. Συγκεκριμένα, εταιρεία που εδρεύει σε κεντρική λεωφόρο των βορείων προαστίων,ιδιοκτησίας γόνου πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που διατηρεί όμως… στενές επαφές με το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά , έχει καταφέρει να απορροφήσει πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ από τα προγράμματα νέων τεχνολογιών, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να παραδώσει το προϊόν.
Το κόλπο έχει στηθεί επαγγελματικά και
συμμετέχουν μάλιστα και καθηγητές του Πολυτεχνείου. Με πρόσχημα τις μελέτες και την έρευνα, η συγκεκριμένη εταιρεία προχωράει σε υπερτιμολογήσεις που φυσικά τις καρπώνεται με συγκεκριμένους καθηγητές. Τα αποτελέσματα των ερευνών δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ η «καινοτομία» που υπόσχονται διακρίνεται μόνο για το κενό της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υποτιθέμενη πλατφόρμα διαλόγου που διαφημίζει η εταιρεία. Με πρόσχημα πάντα την καινοτομία, ο γιος του βουλευτή έχει καταφέρει να «δαγκώσει» ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στο χώρο της τεχνολογίας, ενώ μια άλλη πρακτική που ακολουθεί είναι να προσεγγίζει στελέχη μεγάλων ομίλων όπου μέσω της πώλησης της πλατφόρμας φτάνει στους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων εταιρειών και προσπαθεί να τους πείσει να επενδύσουν τα χρήματά τους στο «προϊόν». Είναι κρίμα, σε μια εποχή που ο τόπος χρειάζεται να προτάξει τα μυαλά και τις ιδέες των νέων ανθρώπων,κάποιοι άλλοι να εκμεταλλεύονται τις πολιτικές τους γνωριμίες και να καρπώνονται χρήματα από το ΕΣΠΑ που αντί να καταλήξουν στην πραγματική έρευνα και ανάπτυξη καταλήγουν σε πολυτελή αυτοκίνητα και στα κοσμικά θέρετρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ". ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ Η ΦΥΛΑΚΗ,Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ Η Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΙ: Η ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ Η ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑΤΑ !!! ΟΧΙ ΕΤΣΙ ! ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ , ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!