Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής στους Δελφούς


Οκτώ χρυσαυγίτες προσήγαγε αργά το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών οι οποίοι επιχείρησαν "υπό το φως της πανσελήνου" να πραγματοποιήσουν εκδήλωση "ιστορικό-εκπαιδευτικούύ" χαρακτήρα, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι οκτώ, που φορούσαν ομοιόμορφη στολή, προσήχθησαν επειδή προσπάθησαν να διοργανώσουν εκδήλωση χωρίς να έχουν άδεια, παρεμποδίζοντας ταυτόχρονα τους παρευρισκόμενους στον αρχαιολογικό χώρο.
Το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής είχε προγραμματίσει εκδήλωση στο "ιερότερο σημείο του αρχαίου κόσμου (...), όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή του, "με καθιερωμένες εισηγήσεις και συζητήσεις στα πλαίσια του εκπαιδευτικού κύκλου "θέματα ελληνική ιστορίας" στον αρχαιολογικό χώρο που παραμένει ανοιχτός μια νύχτα το χρόνο κατά την Πανσέληνο του Αυγούστου". Έντονα αντέδρασαν τα πολιτικά κόμματα στην επιχειρούμενη "καπηλεία και βεβήλωση"...
ΤΑ ΝΕΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 2ο ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ , ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν του "κανουμε", τους κάνουν εκείνοι οι ανιστόριτοι που τους ψηφίζουν! Μήπως είστε και σεις ένας από αυτούς;

Ανώνυμος είπε...

Το παρακράτος των ματ προσπάθησε και περίπου πέτυχε τ σκοπό του.να δημιουργήσει εντυπώσεις,να τρομοκρατήσει τον ανυποψίαστο;επισκέπτη και να αποπροσανατολίσει το λαό από τα φλέγοντα που προσπαθεί να περάσει η συγκυβέρνηση των αχρήστων.μάλλον το πανώ στην είσοδο του αρχ.χώρου ήθελαν να κουκουλώσουν γιαυτό έστειλαν τα ματ.....ο νοών νοείτω!

Ανώνυμος είπε...

Κράτος και μαφία το ίδιο μαγαζί, βάλαν και πορτιέρη τους νεοναζί...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 10.24 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΓΑΓΗΤΟ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΤΑΛΕΠΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ?????????????????????