Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ένοπλη ληστεία στον Μπράλο.




Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών ένοπλης ληστείας, σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών επί της επαρχιακής οδού Οίτης - Λαμίας...
Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας διενεργείται προανάκριση, μετά από καταγγελία δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 45 και 64 ετών αντίστοιχα, για ένοπλη ληστεία σε βάρος τους σήμερα (22-09-2013) το μεσημέρι, επί της επαρχιακής οδού Οίτης - Λαμίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία τους, σήμερα περίπου στις 12:30΄ το μεσημέρι, ενώ κινούνταν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Λαμία, λίγο πριν την διασταύρωση Σκαμνού – Μπράλου ένα άλλο αυτοκίνητο με επιβαίνοντες δύο άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, τους προσπέρασε και οι δράστες τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.
Αφού στάθμευσαν το όχημά τους, οι δύο δράστες αποβιβάστηκαν από το δικό τους αυτοκίνητο και με την απειλή μακρύκανου όπλου (πιθανώς καραμπίνας) που κρατούσε ο άνδρας, αφαίρεσαν από τα πίσω καθίσματα του οχήματός τους δύο τσάντες που περιείχαν (120) χρυσές λίρες Αγγλίας, το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ και διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα. Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις όμορων νομών (Φωκίδας και Βοιωτίας), για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο δραστών.
Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: