Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΤΕΑ-ΛΙΜΑΝΙ: Οι βανδαλισμοί συνεχίζονται!

Πριν 15 ημέρες σε άρθρο μας (ΕΔΩ) επισημάναμε πως κάποιοι άγνωστοι, μάλλον κατά τις βραδινές ώρες,  καταστρέφουν τα παγκάκια που βρίσκονται στον μώλο της Ιτέας, τα οποία τοποθετήθηκαν πριν ενάμιση χρόνο. Καινούργια δηλαδή!
 
Δυστυχώς οι βανδαλισμοί συνεχίζονται. Μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν πως είναι και δική τους περιουσία! Βγάζουν τα χοντρά πριστίνια και τα ξύλα τα πετούν στη θάλασσα! Είναι νέα μορφή διασκέδασης; Όχι! Είναι ντροπή και δείχνει  έλλειψη παιδείας!
Αλήθεια, υπάρχει φύλαξη στον μώλο;
Λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο λιμάνι;
Γιατί τόση αδιαφορία;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι καμερες δεν δουλευουν???

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς εκτός απο έλλειψη φύλαξης υπάρχει και έλλειψη παιδείας, ανήλικοι μαθητές να καταστρέφουν δημόσια περιουσία με αυτόν το τρόπο. Πραγματικά κρίμα για την νέα γενιά που έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΗΚΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΔΡΑ ! ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ? ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ? ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ !!! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ !!!!

Ανώνυμος είπε...

οι καμερες λειτουργουνε ,μήπως εχουν ευθυνες και οι γονείς των βανδάλων ....