Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη Ουκρανών δημοσιογράφων στην Στερεά Ελλάδα και τη Φωκίδα

Αρχαιολογικός Χώρος Δελφών 5

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

  Άμφισσα, 24Σεπτεμβρίου 2013

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Επίσκεψη Ουκρανών δημοσιογράφων στην Στερεά Ελλάδα και τη Φωκίδα
Εννέα Ουκρανοί δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν για 7 ημέρες τη Στερεά Ελλάδα και τη Φωκίδα. Στην περιοχή μας, όπου έμειναν 4 ημέρες, επισκέφθηκαν τον ξενώνα Αργυρίου, όπου πραγματοποιήθηκαν μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσίας οίνου, την Ερατεινή, τα Τριζόνια, το Γαλαξίδι, τους Δελφούς, τη Μονή Προφήτου Ηλιού και το Κορύκειο Άντρο.
            Οι δημοσιογράφοι αναχώρησαν ενθουσιασμένοι για την πατρίδα τους απο τα αξιοθέατα και τη φυσική ομορφιά του τόπου μας και θα μας ενημερώσουν για ότι γραφτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τους τύπο.
Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της φιλοξενίας των δημοσιογράφων ανήκει στην Περιφερειακή Διεύθυνση Τουρισμού της Λαμίας και στον τέως Διευθυντή της κο Μητρόπουλο Λουκά, σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. στη Μόσχα. Συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.
       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ. ΡΕ ΜΑΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ; Ο ΑΗΒΑΣΙΛΗΣ; ΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.