Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Καταδικάστηκε ο άνεργος πατέρας που έκλεψε μαρκαδόρους για το παιδί του!


Ο άνεργος πατέρας που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν συνελήφθη για την κλοπή ενός πάμφθηνου κουτιού με μαρκαδόρους που είχε ανάγκη το παιδί του για...το σχολείο, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο στο εδώλιο του οποίου κάθισε χωρίς δικηγόρο.
Με δάκρυα στα μάτια, ο κατηγορούμενος πατέρας ομολόγησε την πράξη στην απολογία του ,τονίζοντας ότι έφτασε στο σημείο να κλέψει γιατί δεν είχε αρκετα χρήματα ώστε να αγοράσει όσα σχολικά είδη χρειαζόταν το παιδί του…
«Όταν με κατάλαβαν, ήθελα να με καταπιεί η γη. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου που είχε μέσα 20 ευρώ και τα πήραν. Ζητάω συγνώμη και δεν πρόκειται να το ξανακάνω», είπε στους δικαστές. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή και του χρέωσε δικαστικά έξοδα ύψους 80 ευρώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΝΗ ! ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ,ΤΙΜΕΣ ΤΡΟΦΗΜΩΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ 5000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ κ.λ.π. ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ? ΙΣΟΒΙΑ ? ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ 100 ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ? ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΑΚΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ? κ.λ.π. ΔΙΟΤΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ!!! ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ από το Πρώτο Ψέμα. Με στοιχεία για το συμβάν, που, πότε, πως.

Δημοσιογραφία όχι αστεία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΦΥΣΣΑ ΤΟ ΕΣΒΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ.