Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυση Καμμένου σε Πάχτα και «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.»


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά του Χρήστου Πάχτα, δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, και των εκπροσώπων της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.».
 Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπης Κουτζαμάνη και στρέφεται, πέραν του κ.Πάχτα και της εταιρείας, και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τα εγκλήματα που έχουν τελεστεί εις βάρος των κατοίκων της Χαλκιδικής και γενικότερα των κατοίκων της Βορείου Ελλάδος, από τη μεγάλη συγκέντρωση απαγορευτικών ποσοτήτων του επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία, στοιχείου αρσενικό και την απόκρυψη για μεγάλο χρονικό διάστημα της συγκέντρωσής του στο πόσιμο νερό της Χαλκιδικής, καθώς και στο νερό που χρησιμοποιείται για άρδευση αγροτικών εκτάσεων και για το πότισμα των ζώων και των λαχανικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μηνυτήρια αναφορά συνοδεύεται από πληθώρα αποδεικτικών εγγράφων και στοιχείων και πρόταση μαρτύρων προς εξέταση.
 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ , ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Πάνο
Οι καμένοι αγρότες του ελαιώνα Άμφισσας ελπίζουν μόνο σε σένα
μη τους ξεχάσεις και αυτοί θα κάνουν το χρέος τους