Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Γενικό Λύκειο Ιτέας: Ενημέρωση περί κατάληψης

Δελτίο Τύπου

Ενημέρωση περί κατάληψης
Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα το οποίο βασίζεται σε τρείς αρχές : την ασφάλεια , την ειρήνη και το διάλογο. Αυτοί λοιπόν οι θεσμοί τείνουν να καταστραφούν με την άνοδο των δύο άκρων: φασισμό και αναρχία. Εμείς σαν νέα γενιά αυτό το καταγγέλλουμε.
 Με την παγκόσμια οικονομική κρίση κινδυνεύει να εξαλειφτεί παντελώς η ηθική και η αξιοπρέπεια μας, διότι με αυτά τα δυσβάσταχτα μέτρα τα οποία ακολουθεί η χώρα μας διαλύεται η υγεία, ο πολιτισμός και τώρα η δημόσια δωρεάν παιδεία . Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν μαθητές είναι να εκφράσουμε την αντίθεση μας στο Νέο Σύστημα του Λυκείου πολεμώντας με το μοναδικό ισχυρό ''όπλο'' που έχουμε στα χέρια μας …την ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
Οφείλουμε λοιπόν έτσι με οποιοδήποτε τρόπο να διασώσουμε το μοναδικό δωρεάν αγαθό ...τη δημόσια παιδεία, η οποία με το νέο σύστημα μας ωθεί στην παραπαιδεία και στην δημιουργία άγχους που μας δημιουργούν οι τέσσερις πανελλαδικές μη μπορώντας να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το βαθμό δυσκολίας.
Εν κατακλείδι, ευελπιστούμε να στηρίξετε την προσπάθεια που καταβάλουμε ως νέοι, προκειμένου να αντιταχθούμε στο αβέβαιο μέλλον που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
Η επιτροπή του Λυκείου Ιτέας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραιος τροπος για τον καθηγητη να μην δουλευει και να πληρωνεται!!!!!!!!

Και ενταξει για τα παιδια που θα μπουν στο Δημοσιο καλο ειναι να παρουν απο μικρά το παραδειγμα της ανομίας και της λιγης πρασπαθειας, ή του οτι σε αυτή τη χώρα κανω ότι θέλω (ανηλικος καταλαμβάνω σχολείο, ενηλικος το Πανεπιστήμιο, τον ΟΤΕ, το Υπουργειο, τη ΔΕΗ και γενικα οτιδηποτε γιατι ετσι μου γουστάρει και βαριεμαι να δουλέψω ρε αδερφε)

Τα υπόλοιπα που θα καταλήξουν στον ιδιωτικό τομέα, ας ετοιμάζονται να μετράνε καρπαζιές

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ 2,3 ΚΑΙ 4 ΣΧΟΛΕΙΑ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η΄ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΡΠΑΖΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ.....ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥ....
ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.....ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΡΠΑΖΕΣ.
ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ 3.58 ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ! ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ : Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ . Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ . ΑΝ ΠΕΡΝΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 1 ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΕΧΕΙ 5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 100 Χ 25 ΙΣΟΝ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΥΡΑ !!! ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΑ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΠΑΙΔΙ κ.λ.π. ΓΙ ΑΥΤΟ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΣΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 7.24,δεν είναι όλοι οι καθηγητές ιδιαιτεράκηδες αλλά κι όσοι υπάρχουν είναι γιατί οι γονείς τους προτιμούν.Μήπως αυτό κάνεις κι εσύ και ξέρεις τις τιμές και κάνεις τους υπολογισμούς σου;Ή μήπως έχεις προσωπικά με κάποιον απ' τους καθηγητές και μιλάς για εύνοια κλπ...Όσο για εξαθλίωση κι αυτοκτονίες ψάξε στο διαδίκτυο και θα βρεις τουλάχιστον πέντε θανάτους και μια απόπειρα!!!