Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Επικίνδυνοι ελιγμοί Βενιζέλου, για να μην παραπεμφθεί! - Απαιτεί την αποχώρηση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ απ' την ψηφοφορία για εξεταστική για τα υποβρύχια! -Τι θα κάνει ο Σαμαράς;

Επικίνδυνοι ελιγμοί Βενιζέλου, για να μην παραπεμφθεί!
Επικίνδυνα παιχνίδια, που θέτουν σε δεινή δοκιμασία την –εύθραυστη- συνοχή της κυβέρνησης έχει αρχίσει να παίζει στο παρασκήνιο ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος, προκειμένου να γλιτώσει την παραπομπή για τη σύμβαση του 2010 στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και την κατασκευή των υποβρυχίων που τα χρυσοπλήρωσε η ελληνική πλευρά αλλά ουδέποτε παραλήφθηκαν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν αρκείται στην κάλυψη που του παρέσχε ο Αντ. Σαμαράς κατόπιν απαίτησής του με τη γνωστή δήλωση-τοποθέτηση του εκπροσώπου της κυβέρνησης Σ. Κεδίκογλου, κάτι που (όπως έχουμε αποκαλύψει) έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην Κ.Ο. της Ν.Δ.
Αλλά απαιτεί απ’ τον πρωθυπουργό και κάτι άλλο, που έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Αντ. Σαμαρά:
Απαιτεί να αποχωρήσουν απ’ τη Βουλή η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ κατά την ψηφοφορία επί της πρότασης που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα αυτό, με αποκλειστικό στόχο να αποφύγει σε κάθε περίπτωση την παραπομπή του!
Είναι σαφές, ότι ο Βενιζέλος φοβάται, διότι σε μια ψηφοφορία που είναι εκ του κανονισμού της Βουλής μυστική είναι πιθανό να υπάρξουν διαρροές απ’ την πλευρά κυρίως της Ν.Δ., πολύ περισσότερο που ήδη αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές αντιδρούν με σφοδρότητα για την κάλυψη που του έδωσε ο πρωθυπουργός για αν διασώσει τη συνοχή της κυβέρνησης.
Δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πιθανότητα παραπομπής.
Και γι’ αυτό αξιώνει την αποχώρηση απ’ την ψηφοφορία, ώστε να μην συγκεντρωθούν οι 151 ψήφοι που απαιτούνται για να παραπεμφθεί κάποιος βουλευτής σε εξεταστική. Έτσι και μόνο έτσι διασφαλίζει την μη παραπομπή του!
Το ζήτημα πλέον είναι τι θα κάνει ο Αντ. Σαμαράς.
Θα υποκύψει για άλλη μια φορά στην ιταμή αξίωση του κυβερνητικού του συνεταίρου, με άμεσο κίνδυνο να εισπράξει τεράστιο πολιτικό κόστος, όπως δείχνουν ήδη δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ότι εισπράττει για την κάλυψη που του παρέσχε;
Θα αντιδράσει με κίνδυνο τη διάλυση της κυβέρνησής του;
Φαίνεται, ότι το θέμα των ναυπηγείων αναδεικνύεται σε βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης και ο ΣΥΡΙΖΑ θα το αξιοποιήσει φυσικά όσο μπορεί…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ Ε Π Α Ρ Α Τ Ο ΠΑΣΟΚ ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ! ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ, ΑΓΡΟΤΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ κ.λ.π. ! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!