Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Για βρούβες πάνε… ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Μιχαλού

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ακούγεται ότι προχωρούν εις γάμου κοινωνία και γίνονται ένα μνημονιακό «μεγάλο» κόμμα… Με κοινή δηλαδή εκλογική κάθοδο! Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης με τον τρόπο αυτόν προφέρει στον εαυτό του αλλά και σε κάποια στελέχη του κόμματος και άλλες “τετραετίες” (!) μέσα στη Βουλή!!!
Και όλα αυτά  μετά τις μυστικές ζυμώσεις που προς τα έξω ονομάζονται “συμφωνίες 43 σημείων”... Βέβαια ο Σαμαράς μπορεί να θέλει να σώσει τον Μπένι αλλά μάλλον λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!!! Το κόμμα του δεν καλοβλέπει μια τέτοια κίνηση και φαίνεται να μην έχει πει την τελευταία του λέξη… Άλλωστε αρκετά στελέχη του αναμένουν την κατάλληλη στιγμή για να πέσει… σαν ώριμο φρούτο ο νυν αρχηγός τους.
Ωστόσο όπως και να το δει κανείς το πράγμα σε αυτή τη φάση η μόνη λύση για τον Βενιζέλο, μετά τις καταγγελίες του Τσίπρα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια διότι πιστεύει ότι υπάρχει «οσμή» σκανδάλου, είναι αυτή... Και ας λέει ο αντιπρόεδρος ότι «δεν φοβάται καμία Εξεταστική Επιτροπή, διότι είναι τόσο καθαρή η σχέση του με αυτή την υπόθεση που κάθε άλλο παρά τον φοβίζει».
Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά,   δύο μυστικές δημοσκοπήσεις που παρήγγειλε πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ το εμφανίζουν στην απόλυτη πρόθεση ψήφου ότι μπαίνει οριακά στη Βουλή!!!!
Βέβαια αυτό θα πρέπει να το δουν σοβαρά εκεί στο Μαξίμου διότι οι εκλογολόγοι λένε ότι σε περίπτωση που η ΝΔ αποφασίσει κοινή εκλογική κάθοδο θα τη συμπαρασύρει στα τάρταρα!!!
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: