Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ… ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ “ΓΑΜΟ” - ΦΩΤΟ


Ας δούμε πως φτάσαμε στον αναμενόμενο “γάμο” του ΑΝΤΩΝΗ με τον ΒΑΓΓΕΛΗ.  Ένας “γάμος” που έγινε για την καρέκλα της εξουσίας, συγγνώμη για το καλό της Πατρίδας. Θα σας παρουσιάσουμε το ιστορικό από το προξενιό που ήταν όλο ναζάκια και από τους δύο, τον αρραβώνα, τη συμβίωση πριν το χαρούμενο (γι’ αυτούς) γεγονός τους κουμπάρους, την προίκα κλπ.

-------------------------
Η διαρροή της Ν.Δ. μετά τη σύσκεψη των αρχηγών, ότι «ο Αντώνης Σαμαράς πάλεψε και πέτυχε να μην περικοπούν ο 13ος και ο 14ος μισθός», ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει αντιπαράθεση με τον υπουργό οικονομικών.ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 –ΤΑ... ΝΑΖΑΚΙΑ
 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι στρέφεται κατά της Αριστεράς με την οποία συνέπλεε κλπ κλπ
Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε στη δημοσιότητα και τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, που έκανε τις τελευταίες ημέρες, «δηλώσεις που αποδεικνύουν ότι η Ν.Δ. έχει δίκιο».
samaras venizelos aggalia
 
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΑΤΑ

Η δήλωση... "Θα συγκυβερνήσουμε. Ο Ελληνικός λαός χρειάζεται κυβέρνηση για «συνισταμένη εθνική σωτηρία»" . Προξενιό;;; Ο Φώτης.


Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΓΑΜΟ"… ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ!
 
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
...Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!
 
Μετά λοιπόν από δεκαέξι μήνες αρραβώνα και αφού τσίνησε ο κουμπάρος Φώτης, ο Αλέξης με τη κάλυψη του Δημητράκη (της Εθνικής Άμυνας) ανακάλυψε ψεγάδι του Βαγγέλη για κάτι υποβρύχια! Τίποτα όμως! Ο έρωτας ήταν μεγάλος και το μυστήριο του "γάμου" επισπεύτηκε. Η προίκα μικρή αλλά… δε βαριέσαι! Έχει ο Ελληνικός λαός!
Η ΠΡΟΙΚΑ!
ΤΟ ΕΥΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ
 
Και στα δικά σας...
 
 
 
 
 



 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ!!!ΑΣ ΠΗΔ....ΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΔ...ΝΕ ΤΟ ΛΑΟ