Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Όλα δείχνουν μόνιμο χαράτσι! Έτσι θα "χρυσώσουν το χάπι" για τον φόρο ακινήτων - Η εκκωφαντική σιωπή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

stournaras aytokinito
- Θα παρουσιάσουν ως την ύστατη λύση για να γίνουν αλλαγές στο νομοσχέδιο την μονιμοποίηση του χαρατσιού!
- Όλο το παρασκήνιο της ολονύχτιας σύσκεψης των βουλευτών της ΝΔ με τον Γιάννη Στουρνάρα
- Οι καυγάδες, οι απειλές και ο φόβος μήπως η ΝΔ γίνει ΠΑΣΟΚ
- Ποιές είναι οι μέχρι στιγμής αλλαγές! Πίνακες με παραδείγματα
Το σήριαλ "Επανάσταση κατά του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων" συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και όλα δείχνουν ότι το μόνο που θα προκύψει και το οποίο θα είναι εις βάρος των φορολογουμένων είναι να γίνει μόνιμο το ΕΕΤΗΔΕ, γνωστό και ως χαράτσι!
Δηλαδή θα κρατήσει λίγο ακόμα το πολιτικό θρίλερ που εκτυλίσσεται μεταξύ βουλευτών της ΝΔ ακόμα και υπουργών της κυβέρνησης και κάποια στιγμή θα ανακοινωθεί ότι αποσύρονται κάποιες από τις επαχθείς ρυθμίσεις που γονατίζουν τον κόσμο αλλά γίνεται δυστυχώς μόνιμο το χαράτσι!
Πολιτικά, αυτό που κυριαρχεί είναι η "μάχη" που δίνουν οι βουλευτές της ΝΔ εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα και των συμβούλων του, με απειλές, εντάσεις, παρασκήνιο, πολιτικά νταηλίκια τύπου "μην τολμήσετε να φέρετε το νομοσχέδιο για ψήφιση αν δεν έχει αλλαγές".
Από την άλλη, ο Στουρνάρας του λέει, φέρτε μου ισοδύναμα μέτρα για να αφαιρέσω αυτά που ζητάτε και επιβαρύνουν τους ψηφοφόρους σας και τέλος, υπάρχει και άλλο ένα κόμμα που συγκυβερνά, το ΠΑΣΟΚ, αλλά από την πλευρά αυτή μέχρι στιγμής δεν ακούγεται κιχ!
Η εκκωφαντική σιωπή, λέγεται ότι ενδεχομένως να σπάσει το απόγευμα όταν θα συνεδριάσει το ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτούνται πως άραγε αισθάνονται κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, βλέποντας για παράδειγμα τον Δάνη Τζαμτζή να ηγείται της επανάστασης κι εκείνοι να λουφάζουν;
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: