Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Άδωνις: Εκμεταλλευτείτε τα σπίτια σας ή πουλήστε τα!

Φωτογραφία για Άδωνις: Εκμεταλλευτείτε τα σπίτια σας ή πουλήστε τα
Πολλά… ωραία είπε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του Mega, όχι μόνο για τον τομέα του, που είναι η Υγεία, αλλά και για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα.

Ο υπουργός υποστήριξε πως ο ενιαίος φόρος ακινήτων «είναι δίκαιος και πρέπει να εφαρμοστεί» – ναι, μιλάμε για τον ίδιο φόρο που μέχρι χθες φορολογούσε τις στάνες και τα θερμοκήπια και ακόμα φορολογεί τα ημιτελή ακίνητα και τα μη προσοδοφόρα οικόπεδα.
Πήγε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, σχολιάζοντας ότι «ο φόρος ακινήτων θα πιέσει τους ιδιοκτήτες να εκμεταλλευτούν τις περιουσίες τους ή να τις πουλήσουν», δηλαδή προτρέποντας ουσιαστικά τους ιδιοκτήτες να… ξεφορτωθούν τα ακίνητά τους, αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αξιοποιήσουν, Το πώς (και σε τι τιμή) θα πουλήσουν βέβαια οι ιδιοκτήτες τα ακίνητά τους σε μία νεκρή αγορά ακινήτων, είναι ένα άλλο θέμα Όταν έγινε αναφορά στο θέμα της μη λειτουργίας του αξονικού τομογράφου στον Ευαγγελισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «κομμουνιστή» τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, Ηλία Σιώρα, ο οποίος του απάντησε: «Είμαστε τόσα χρόνια μέσα στη χαβούζα και μέσα στα σκατά και θα μου πείτε εσείς να πάμε να δουλέψουμε. Το ότι είμαι κομμουνιστής είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και έτσι θα παλέψουμε και έτσι θα δουλέψουμε για το καλό του ελληνικού λαού».
Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει επιδιορθωθεί η βλάβη, υποστηρίζοντας ότι δε θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι νωρίτερα.
Παράλληλα, ο Αδ. Γεωργιάδης ανέφερε πως, σύμφωνα με μελέτες στο χώρο της Υγείας, «τα δημόσια συστήματα μας κοστίζουν περισσότερο από ό,τι τα ιδιωτικά».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ (SIC) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ (SIC) .... ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???,,, ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΜΑΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.... ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ???
ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΥΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ !!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΤΟ ¨ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ¨ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΜΟΓΙΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ ΟΣΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ
ΕΥΓΕ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

σωστά φίλε των 10:01. πάμε όλοι να πουλήσουμε τα σπίτια μας! ή να τα κάνουμε επαγγελματικές στέγες. οίκους ανοχής ας πούμε, αφού ούτως ή άλλως μας πηδάνε, να βγάλουμε και κάνα φράγκο.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια αγορά ακινήτων αναφερεσαι 10:01???.. στην μηδενικη ? Δεν βλεπεις οτι οι ιδιοι που κθυβερνανε μιλανε για διλυση της οικοδομικης δραστηριοτητας και γενικος για ανυπαρκτη κτηματομεσιτικη αγορα? λίγη τσίπα δεν βλάπτει φιλέ μου....είπαμε να είσαι παθιασμένος με τα γερμανοτσογλανια αλλά όχι μέχρι ξεφτιλισμαρας