Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Λαμία: Στοιχεία σοκ από έρευνα για κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Λαμία: Στοιχεία σοκ από έρευνα για κύκλωμα εμπορίας βρεφών
Φύλλο και φτερό κάνει η αστυνομία τα αρχεία του νοσοκομείου Λαμίας και του ληξιαρχείου του Δήμου Λαμιέων για να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση της μικρής «Μαρίας», που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και φέρεται να έχει γεννηθεί στο νοσοκομείο Λαμίας στις 31 Ιανουαρίου του 2009.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το LamiaReport στο νοσοκομείο Λαμίας και στο ληξιαρχείο του Δήμου Λαμιέων προκύπτουν στοιχεία από τα οποία φαίνεται ότι το θέμα έχει μεγάλη ουρά, αφού τόσο ο αριθμός των γυναικών από την Βουλγαρία που γεννούσαν στη Λαμία, όσο και τα παιδιά που δόθηκαν για υιοθεσία είναι υπερβολικά μεγάλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από την έρευνα από τις αλλοδαπές μητέρες που γεννούσαν στο νοσοκομείο Λαμίας μόνο οι Βουλγάρες έδιναν τα παιδιά τους για υιοθεσία.

Δείτε αναλυτικά τον παρακάτω πίνακα:


Tα παραπάνω νούμερα και μόνο επιβάλλουν έρευνα σε βάθος σε όλα τα επίπεδα για να χυθεί άπλετο φως, αφού όλα δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με οργανωμένο κύκλωμα ή κυκλώματα εμπορίας βρεφών.

Τα παραπάνω νούμερα επιβεβαίωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Σωτήρης Κουτσοβέλης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς τόνισε ότι οι υπάλληλοι του Δήμου λειτούργησαν άψογα στην περίπτωση της Βουλγάρας, που φέρεται να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας και ότι είχε δώσει ρητή εντολή να μην δίνουν ληξιαρχικές πράξεις με μάρτυρες, εάν δεν υπήρχαν άλλα αποδεικτικά στοιχεία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: